Vatandaşlarımızla Gönülden Bağlıyız

Vatandaşlarımızla Gönülden Bağlıyız

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, yoğun iş temposunun yanı sıra sık sık çarşı esnafı ve vatandaşlarla bir araya gelmeyi ihmal etmiyor.

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, yoğun iş temposunun yanı sıra sık sık çarşı esnafı ve vatandaşlarla bir araya gelmeyi ihmal etmiyor.

Güler yüzlü, samimi ve insan odaklı hizmet politikasıyla gönüllere taht kuran Başka Ekim, ziyaretlerinde vatandaşların ilgisi ve sevgisiyle karşılaşıyor.

Rutin aralıklarla vatandaşla bir araya gelerek istişarelerde bulunan Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, çarşı esnafını ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgilendirme yapıyor. Belediye Başkanı Ekim ziyaretlerinde, esnaf ve vatandaşlarla olan istişarelerinde yaptığı ve yapacağı çalışmalarda, ortak akılla hareket etmenin önemini anlatıyor. Her geçen gün artan cazibesiyle öne çıkan Akçaabat’ı geliştirmek ve kalkındırmakta esnafın önemli bir paya sahip olduğunu vurguluyor.

Akçaabat’ı yüksek refah seviyesine ulaştırmak için genç, yaşlı; büyük, küçük; kadın, erkek demeden her zaman el ele olmalıyız diyen Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, rutin haline getirdiği esnaf ve vatandaş ziyaretlerinde rızkının peşinde koşan tüm esnafa hayırlı ve bol kazançlar, komşulara ise hayırlı günler diliyor.

Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, ziyaretlerinde vatandaşların talep, istek ve önerileri dinliyor ve büyük bir titizlikle not ediyor. Vatandaşları ilçedeki çalışmalar hakkında da bilgilendirmeyi hiç bir zaman ihmal etmeyen Başkan Ekim, vatandaşlarla birlikte Akçaabat’ın geleceği için fikir alışverişinde bulunuyor. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Haberler