Vali Ustaoğlu Olay Yerinde Açıklamalarda Bulundu

Vali Ustaoğlu Olay Yerinde Açıklamalarda Bulundu

Olay yerine giden Vali Ustaoğlu, Mustafa Bıyık’a yapılan saldırı hakkında açıklamalarda bulundu.

Trabzon’un Yomra ilçesinde bu sabah Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık’ın makam aracıyla belediye binası önüne geldiği sırada uğradığı silahlı saldırının ardından Vali İsmail Ustaoğlu olay yerine gelerek yetkililerden bilgi aldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı  Murat  Zorluoğlu ile birlikte Yomra Belediye binasına gelen Vali İsmail Ustaoğlu, Başkan Mustafa Bıyık’a “Geçmiş olsun” temennisinde bulunarak yetkililerden saldırı hakkında bilgi aldı. Ziyaret sonrasında basın mensuplarına açıklamada bulunan Vali Ustaoğlu,  “Öncelikle belediye başkanımıza geçmiş olsun dileklerini iletiyoruz. Malumunuz olduğu üzere sabah saat 8 sıralarında başkanımız belediye binasına giriş yaparken silahlı saldırı olayı meydana geldi. Olayla ilgili olay yeri inceleme ekipleri inceliyor.  Çok şükür belediye başkanımıza bir mermi isabet etmedi. İnşallah en kısa sürede olayın failini bulacağız. Görgü tanıkları ve olay yeri etrafındaki kamera kayıtları da inceleniyor. Tüm detayları ile arkadaşlarımız araştırmalarını yapıyor.” Dedi.  Vali Ustaoğlu, saldırganın kimliği ile ilgi bilgi olmadığını sözlerine ekledi.

Saldırıya uğrayan Yomra Belediye Başkanı Mutafa Bıyık, belediye binasına giriş yaparken olayın gerçekleştiğini ifade ederek “ Araçtan indiğim anda telefonla görüşüyordum. Çok da konunun farkına varamadım. Silah sesinin ardından karşımdaki camın patladığına şahit oldum. Geriye döndüğümde zaten hain kaçıyordu. Bariz bir durum var, kendimize göre bilgilerimiz var. Onları Emniyet’le paylaşacağız” Diye konuştu.

foto3.jpg

foto2.jpg

foto1.jpg

 

Kaynak: 61 saat

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler