Ülkü Ocakları’ndan Gençlere Çağrı

Ülkü Ocakları’ndan Gençlere Çağrı

Ülkü Ocakları’ndan gençlere çağrı var

 

 

Akçaabat Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Köksal Koç, 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı nedeniyle yayımladığı mesajında gençliği desteklemeyi kendilerine vazife edindiklerini belirtti.

Başkan Köksal Koç, mesajında şunları söyledi:

“Türk Milletinin kıymetli evlatları!.. 2022-2023 eğitim-öğretim yılının Türk milletine, ülkemize ve en önemlisi geleceğin Büyük Türkiye'sinin temelini atacak olan sizlere hayırlı olmasını Yüce Allah'tan niyaz ediyor, hepinize üstün başarılar diliyorum.

İlim, bilim ve teknikte ilerlemiş; ahlakta ve kültürde temsil kabiliyeti yüksek bir gençlik inşa etmek bizlerin elinde. Atacağımız adımlar ile damarlarımızda taşımış olduğumuz asil kanı koruyacak, al bayrağımızı göklerde dalgalandıracak ve onu yaşatacak olan biz Türk Gençliğiyiz.

Ülkü Ocakları olarak bunu başarmak için çalışıyor, bu yolda genç kardeşlerimizi desteklemeyi bir vazife biliyoruz. Bu yolda daima sizlerin yanında olduğumuzu bir kez daha ifade ediyor; sizleri en içten duygularımla selamlıyor ve hepinizi Ülkü Ocakları'nda buluşmaya davet ediyorum.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Haberler