Turnuva Sona Erdi

Turnuva Sona Erdi

Akçaabat Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında düzenlenen Liseler arası Futbol Turnuvası, final maçıyla sona erdi.

 

Büyük çekişmelere sahne olan final maçında heyecan dolu anlar yaşandı. Birlik, beraberlik ve dostluğun vurgulandığı turnuvada dereceye giren takımların kupasını veren Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, “Amacımız, sporun çatısı altında birlik ve beraberliği kuvvetlendirmek ve sporcu nesiller yetiştirmektir..” dedi.
Akçaabat Belediyesi’nin ev sahipliğinde gençler arasında dayanışmayı, kaynaşmayı ve kardeşlik duygusunu pekiştirmek amacıyla düzenlenen turnuvaya 10 takım ve 120 sporcu katıldı. Takımların kıyasıya mücadele ettiği turnuvanın final maçı ise Harmancık Halı sahada yapıldı. 
Büyük çekişmeye sahne olan turnuvanın finalinde,  taraftarlar renkli görüntüler oluşturdu. Takımlarına destek veren gençler turnuvanın mimarisi Başkan Ekim’e hitaben ‘En büyük başkan bizim başkan’ şeklinde tezahüratta bulundu. 
Akçaabat Belediyesi olarak her zaman spora ve sporcuya destek verdiklerini vurgulayan Başkan Ekim, “Öncelikle turnuvaya katılan bütün takımlarımızı tebrik ediyorum. Bu turnuvada kazanan Türkiye’nin geleceği siz gençlerisiniz. Turnuvanın kazananı birlik, beraberlik ve kardeşlik oldu. Amacımız, sporun çatısı altında birlik ve beraberliği kuvvetlendirmek ve sporcu nesiller yetiştirmektir. Özellikle geleceğimizin teminatı çocuklarımıza ve gençlerimize yönelik sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif etkinlikler düzenliyoruz. Büyük ve güçlü Türkiye'nin geleceğini yetiştirmek için bu tür organizasyonları artırarak devam edeceğiz. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında düzenlediğimiz Liseler Arası Futbol Turnuvamıza katılan tüm takımları tebrik ediyor; gençlik bayramınızı kutluyorum.” ifadelerini kullandı.
Turnuvada dereceye giren diğer takımlara, kupa ve madalya verilmesiyle program sona erdi.
Turnuvada dereceye giren takımlar şu şekilde;
*         Akçaabat 17 Şubat Anadolu Lisesi
*         Söğütlü Esentepe Lisesi
*         Yıldızlı Anadolu Lisesi
*               Robotekno Koleji 
Gol Kralı ise 17 Şubat Anadolu Lisesi’nden Atakan Bak.

akcaabat-futbol-turnuvasi.jpeg

akcaabat-futbol-turnuvasi1.jpeg

akcaabat-futbol-turnuvasi2.jpeg

akcaabat-futbol-turnuvasi3.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler