TÜRK HALK MÜZİĞİ KONSERİ DÜZENLENDİ

TÜRK HALK MÜZİĞİ KONSERİ DÜZENLENDİ

Erol Günaydın Sanat Merkezi’nde düzenlenen Türk Halk Müziği (THM) Konseri büyük ilgi gördü.

Koro Şefi Muharrem Gaydan yönetimindeki Akçaabat Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu’nun Konseri vatandaşlardan tam not aldı. Türk Halk Müziği’nin seçkin şarkılarının seslendirildiği konserde, şarkılara seyirciler de eşlik etti.

Akçaabat’ta simge haline gelen Erol Günaydın Sanat Merkezi’nde halka açık bir konser veren Türk Halk Müziği Korosu Konserine; Akçaabat Kaymakamı Ramazan Kurtyemez ve Eşi Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim ve ailesi, Başkan Yardımcısı Serkan Özdemir, Belediye Meclis Üyeleri, Siyasi Partilerin Temsilcileri,Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri, Daire Amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Konserin ardından duygu ve düşüncelerini dile getiren Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, “Kültür Sanat ve Turizm Şehri Akçaabat’ımızda keyif dolu güzel bir gece geçirdik. Kulaklarımızın pası silindi diyebiliriz. Kültürel ve sanatsal vizyonuna katkı sunmaya devam edeceğiz. Konsere büyük ilgi gösteren tüm hemşehrilerime ve muhteşem performanslarıyla konserimize renk katan tüm sanatçılarımıza teşekkür ediyorum. Belediye olarak kültürel ve sanatsal hizmetlerimizle vatandaşlarımızla iç içe olmaya, ilçemizin kültürel ve sanatsal vizyonuna katkı sunmaya devam ediyoruz. Hemşehrilerimizin gösterdiği ilgi bizleri mutlu etti. Bu etkinliklerle sizleri buluşturmaya devam edeceğiz. dedi.

2001 Yılında kurulan Akçaabat Belediyesi Türk Halk Müziği Koromuz 21 yıldır çalışmalarını ve konserlerini sürdürüyor. Koronun kurulduğu günden bu yana emek veren destek olan herkese şükranlarımı sunuyorum.

VATANDAŞLAR KONSERE YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

Konsere yoğun ilgi gösteren vatandaşlar, şarkılara eşlik ederek keyifli bir akşam geçirdiler. Etkinliğin düzenlenmesinden ve sanata verdiği desteklerden dolayı Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’e teşekkür etti.

Konuşmanın ardından Akçaabat Kaymakamı Ramazan Kurtyemez ve Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, THM Koro Şefi Muharrem Gaydan ve gecenin sunucusuna çiçek takdim ettiler. Gece hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi.

haber10.jpg

haber7.jpg

haber16.jpg

haber3.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler