Trafikte Yeni Dönem

Trafikte Yeni Dönem

Akçaabat Trafiğinde yeni Dönem

TRAFİĞE ÇEKİDÜZEN

 

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Ulaşım Koordinasyon Merkezi’nin (UKOME) Akçaabat şehir merkezinin trafik akışını yeniden düzenleyen kararı uygulamaya konuldu.

 

ORTA CADDE ARAÇTAN ARINDIRILDI

Yapılan yeni düzenlemeye göre Orta Cadde olarak bilinen Dr. Ayhan Kânoğlu Caddesi tamamen trafiğe kapatılırken, İstiklâl Caddesi’nin Şehitler Parkı ile Yapı Kredi Bankası arasında kalan bölümü de araç trafiğine kapatıldı.

 

İNÖNÜ CADDESİ TEK YÖN

Yeni düzenlemeye göre İnönü Caddesi’nin Abdullah Fazıl Ağanoğlu İlkokulu’ndan Eski Belediye Sarayı’na kadar olan bölümü de doğudan batıya olacak şekilde tek yönlü trafik uygulamasına dahil edildi. Bu yol dilimi ile bağlantılı dikey sokaklarda da tek yön uygulamasına gidildi. Buna göre Çınarlı Sokak, Kasap Sokak, Tekel Sokak, Begonya Sokak ve Akasya Sokak sadece yukarı yönde, Tütüncü Sokak, Ceylan Sokak, Aşiyan Sokak ve Ardıç Sokak da sadece aşağı yönde araç trafiği olacak.

 

YUNUS EMRE-HELİM TOPAL SOKAKLARI DA TEK YÖN

İnönü Caddesi’nin paralelinde kalan Yunus Emre Sokak ve bağlantılı Helim Topal Sokak’ta da tek yön uygulaması batıdan doğuya doğru olacak. Çift yönlü trafiğe Şehitler Parkı’na kadar açık olacak Milli Güvenlik Caddesi’nden aşağıya doğru hareket eden araçlar Mezarlık Camii önünden Yunus Emre Sokak’a yönlendirilecek. Harmancık Sokak ise yine çift yönlü trafiğe açık olacak. Harmancık Sokak ile Yunus Emre Sokak arasındaki sokaklardan Selvi Sokak’ta aşağı doğru, Serin Sokak’ta da yukarı doğru tek yön uygulaması olacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Haberler