Şehir Hastanesi’ni Konuştular

Şehir Hastanesi’ni Konuştular

Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar “Şehir Hastanesi Trabzon’umuza Çok Yakışacak”

AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar, Trabzon’da inşaatı başlayan ve yapımı devam eden Trabzon Şehir Hastanesi’nde yapılan çalışmalar ve proje ilerleme durumuna ilişkin toplantıya katıldı.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı, AK Parti Trabzon İl Başkanı, Trabzon İl Sağlık Müdürü ile Proje yetkililerinin katıldığı toplantıda gelinen son durum ve bundan sonra yapılacak çalışmalara ilişkin bir sunum yapıldı. Yapımına başlanan ve 2023 yılı Haziran ayında tamamlanması planlanan toplam 900 yataklı Şehir Hastanesi’nde 206 yataklı genel hastane, 146 yataklı kadın doğum hastanesi, 161 yataklı onkoloji hastanesi 151 yataklı KVC hastanesi, 33 adet ameliyathane, 171 yataklı erişkin yoğun bakım ve 65 yataklı yeni doğan yoğun bakım ünitesinden oluşacak.

Şehir Hastanesinin Trabzon’un en önemli prestij projelerinden biri olduğunu belirten Milletvekili Dr. Adnan Günnar; “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın büyük önem verdiği Şehir Hastanelerinin önemi Covid-19 salgını sonrası çok daha iyi anlaşılmıştır. Salgında diğer ülkelere göre çok daha başarılı olmamızda bugüne kadar yapılan Şehir Hastanelerinin çok büyük rolü vardır. Trabzon hastane ve personel açısından ülkemizde iyi durumda olan illerin başında gelmektedir. Ancak şehrimizin sadece Trabzon’a değil, Bölgedeki bir çok ile hizmet vermesi ve bölgenin adeta sağlık merkezi olması ve sağlık turizminin yapılabilmesi hasebiyle şehir hastanesi büyük önem arz etmektedir. Bizim de çok yakından takip ettiğimiz ve önem verdiğimiz bir projedir. İnşallah tamamlandığında ilimiz ve bölgemiz için çok önemli bir hizmet olacak ve şehrimize çok yakışacaktır.” diyerek sözlerini tamamladı.

ehir-hastanesi-jpg2.jpg

ehir-hastanesi.jpg

ehir-hastanesi-jpg1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Haberler