Tepki Çeken Görüntü

Tepki Çeken Görüntü

Kavşak düzenleme çalışması sonrasında tepki çeken görüntü!

 

Akçaabat’ın Yaylacık Mahallesi’nde süren kavşak düzenleme çalışmaları sırasında çıkan hafriyatın Söğütlü deresine dökülmesi tepkiyle karşılandı. Yaşanan bu durum sonrasında Trabzon’da oda başkanı imalı bir paylaşım yaparak konuya dikkat çekti.

Bölgede büyük trafik sıkışıklığına neden kavşağın yeniden düzenleme çalışmaları sırasında ise ortaya tepki çeken bir görüntü çıktı. Kavşak düzenleme çalışmaları sırasında çıkan hafriyat, Söğütlü deresine dökülerek ortadan kaldırılmaya çalışması tepki ile karşılandı.

ODA BAŞKANINDAN GÖNDERMELİ PAYLAŞIM  

Dereye dökülen hafriyatı görüntüleyen ve sosyal medya hesabından paylaşan Trabzon Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Cemil Pehlevan, “İklim değişlikliği neymiş! Kurutma ve yol genişletme çalışmaları…” diye yazdı. Pehlevan, paylaşımında hafriyat dökülen alanların fotoğraflarını paylaştı.

yaylacik-harfiyat-jpg2.jpg

Dere yatağına dökülen hafriyatlar ise son dönemde ülkemizde meydana gelen sel ve heyelan olaylarını hatırlattı. Hatırlanacağı üzere dere yataklarının yanlış kullanımı nedeniyle ülkemizde çok sayıda sel meydana gelmişti. Dere yataklarının daraltılması ve set gibi dökülen hafriyatlar nedeniyle sel felaketlerinde oluşan hasarın büyük olduğu kaydediliyor.

Kısa sürede kaldırılacak

Konuyla ilgili görüşlerini aldığımız yetkiler kavşak düzenlemesi nedeniyle ana yoldaki banketlerin kırılarak kaldırılması esnasında oluşan hafriyatın trafik akışını engellememek için hızlıca o bölüme boşaltıldığını açıkladı. Hafriyatın en kısa sürede dere yatağından kaldırılacağını ifade eden yetkililer, derenin akışına engel bir durumda olmadığını ifade ettiler.

yaylacik-harfiyat-jpg1.jpg

yaylacik-harfiyat.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Haberler