Tam Kapanma Kararı

Tam Kapanma Kararı

29 Nisan 2021 yani Perşembe akşamı saat 19'dan başlayıp, 17 Mayıs 2021 Pazartesi sabah 5'e kadar sürecek şekilde tam kapanma.

Türkiye'nin merakla beklediği karar açıklandı. 3 hafta boyunca tam kapanma uygulanacak. Erdoğan tüm detayları açıkladı. TAM KAPANMA KARARI

Tedbirlerin neticelerini yavaş yavaş almaya başladık.

Vaka sayılarımızı süratle 5 binin altına indirmemiz gerekiyor. Aksi halde ağır faturayla karşı karşıya gelmemiz kaçınılmaz.  Önümüzdeki günlerde biraz daha fedakarlık yapmamız önem arz ediyor. Özel hastanelerde yoğun bakım ve aşı hizmetlerinden dolayı ücret edildiğine dair şikayetler alıyoruz. Hukuken bu hizmetler için vatandaşlarımızdan hiçbir ücret talep edilemez. İlave ücret talebiyle karşılaşan vatandaşlarımız bu durumu bildirirlerse failleri hakkında gereken işlemler derhal yapılacaktır.

29 Nisan 2021 yani Perşembe akşamı saat 19'dan başlayıp, 17 Mayıs 2021 Pazartesi sabah 5'e kadar sürecek şekilde tam kapanmaya geçiyoruz. Bu tarihler arasında kesintisiz sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacaktır.

İstisnalar hariç tüm iş yerleri faaliyetlerine ara verecektir. 

Bu defa konaklama tesislerindeki rezervasyonlar, sokağa çıkma kısıtlaması ve şehirler arası seyahat için istisna teşkil etmeyecektir.

SINAVLAR ERTELENDİ

Anaokulu, kreş, 8. ve 12. sınıflar dahil tüm kurumlarda yüz yüze eğitimlere ara verilecek, tüm sınavlar ertelenecektir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler