Taç "İnandığımız Yoldayız"

Taç "İnandığımız Yoldayız"

Sağlık Milsen, 1. Başkanlar Toplantısını Mersin’de gerçekleştirdi.

 

Milsen Konfederasyonu’na bağlı olarak faaliyet gösteren Sağlık Milsen, Genel Başkan Mustafa Taç başkanlığında 81 il başkanının yer aldığı Başkanlar Kurulu Toplantısı Mersin’de gerçekleştirildi.

Toplantıya, Milsen Konfederasyonu Genel Başkanı Mücahit Çelik, Mil- Diyanetsen Genel Başkanı Celalettin Gül, Mil-Bürosen Genel Başkan Yardımcısı Burhan Aslanbaş, sendika yetkilileri ve üyeler katıldı.

Toplantıda konuşan Sağlık Milsen, Genel Başkanı Mustafa Taç,  önce ahlak ve maneviyat  ve ilkeli sendikalcılık  sloganıyla çıktıkları yolda büyük ilerleme kaydettiklerini ifade etti. Başkan Taç “Sağlık Ve Sosyal Hizmet Kolu Manevi, İlkeli Ve Liyakatli Kamu Çalışanları Sendikası olarak, tek bir amacımız var. O da bizlere bu görevi veren çalışanlarımızın hakkını savunmaktır. Bugüne kadar yapmış olduğumuz çalışmalar bu yöndedir. Türkiye’nin artık her ilinde varız. Gece gündüz çalışıyor ve çalışanlarımızın sesi olmak için mücadele veriyoruz.  Hedefimiz Türkiye’de çalışanlarının haklarının nasıl savunulduğunu, çalışanların yanında olunduğunu göstermektir” dedi.

İl ve ilçelerdeki başkanlara önemli görevler düştüğünü dile getiren Genel başkan Mustafa Taç, “Buradan güzel ülkemizin doğu-batı-güney-kuzey-Marmara ve İç Anadolu bölgelerinde görev yapan bütün çalışanlarımıza ve üyelerimize selam ve sevgilerimi gönderiyorum. Toplantının ilk olması, farklı fikir ve düşüncelere sahip daha birbirini tanımayan sizlerin, çalışanlarımıza, milletimize, devletimize ve bayrağımıza hizmet için bir araya toplanması, kısa zamanda örgütlenmesi bizler için kıymetli ve önemlidir. Ömrünün en güzel günlerini bu mesleğe adayan sağlık çalışanlarımızın emeğine ve mesleğine saygı gösterilmesi en tabii haklarıdır. Gerekçe ne olursa olsun görevi başında ve pandemi sürecinde şehit düşen sağlık çalışanlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum, minnetle anıyorum, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Bizler din, dil, ırk ayırt etmeksizin haksızlığa uğramış mazlumların yanında olacağız. Bizler milli ve manevi konularda bir ve beraber olacağız. Çalışanlarımızın özlük, mali hakları ve refah düzeyinin yükseltilmesi için çalışacağız. Çoğunluğun, güçlünün yanında değil; haksızlığa uğramış sessiz çığlıkların sesi olacağız. Doğruluktan, hak ve hakkaniyetten ayrılmayacağız.   Biliyoruz ki  kalbimizle yaptığımız her şey bize geri dönecektir.  Sağlık Mil-Sen Başkanlar Kurulu Toplantımız çalışanlarımıza ve bizlere hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Toplantıda il başkanlarından illerde yapılan çalışmalar ve gelecekteki hedefler hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

milsen.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler