Süper Lig’de Karadeniz Dostluğu

Süper Lig’de Karadeniz Dostluğu

Bu sezon Süper Lig’de aynı sezonda ilk kez mücadele edecek olan Trabzonspor, Çaykur Rizespor ve Giresunspor takımları arasında dostluk rüzgârları esmeye başladı.

 

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Hacıkerimoğlu, Giresunspor’un da Süper Lig’e çıkmasıyla birlikte tüm bölge takımları arasındaki iletişimi ve fair-play ruhunu daha geniş kitlelere yaymak için çalışmalarını sürdürüyor.

“Karadeniz’e yakışır görüntü vermeliyiz”

Futbol Federasyonu’nda Karadeniz takımlarından sorumlu olduğunu ve koordinatörlük görevinin bulunduğunu belirten Hacıkerimoğlu,” Karadeniz’e yakışır bir görüntü verilmesi gerekiyor. Geçmişte yaşanan bazı gerginlikleri geride bırakarak dostluk rüzgârları esmeye başladı. Bu dost, komşu kentin takımlarını aynı ligde izlemek mutluluk verici. Bu bölge futbolun ön planda olduğu coğrafya oldu. Trabzonspor, Çaykur Rizespor ve Giresunspor bu coğrafyanın yetenekli çocuklarını geliştirip değerlendirmeli. Bu konuda üzerimize düşen görevi yerine getirmeye çalışıyoruz. Birliktelik sağlayarak bu bölgede sadece dostluk konuşulacak.” Dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler