Sokağın Sesleri’ne Kulak Ver

Sokağın Sesleri’ne Kulak Ver

Anadolu Gençlik Derneği “Sokağın Sesleri” Etkinlikleri Kapsamında Çalışmalarını Hız Kesmeden Sürdürüyor.

Anadolu Gençlik Derneği(AGD) Liseler Komisyonu, pandemi salgınının getirdiği bütün olumsuzluklara rağmen tedbirli bir şekilde çalışmalarına devam ediyor.

AGD Liseler Komisyonu gençlerin sosyal, kültürel ve sportif alanda dâhil olabilecekleri birçok etkinlik ve organizasyonla gençler için çalışmalarını yürütüyor.

“Sokağın Sesleri” Etkinlikleri kapsamında

7 Haziran - 5 Temmuz tarihleri arasında Türkiye’nin 81 ilinde lise öğrencilerine yönelik gerçekleştirilecek olan çeşitli etkinlikler kapsamında; Paintball, masa tenisi, çöp toplama, bowling, mahalleni gözet, sokak hayvanlarına yiyecek-içecek sağlama, mahalleni tanı gibi birçok etkinlik ile gençler sosyal mesafe ve hijyen kuralları çerçevesinde etkinliklerde bir araya geliyor.

Mahalleni Gözet etkinliği kapsamında gençler; ihtiyaç sahibi kişilere, pandemiden dolayı dışarı çıkamayan 65 yaş üstü vatandaşlara ve engelli kişilere destek olunması noktasında çalışmalarını yürütüyor.

Liseli gençler Sokak hayvanlarının beslenmesi için, uygun kaplar hazırlayıp yoldan gelip geçen insanların da destek olabileceği su/mama istasyonları kuruyorlar.

sokaginsesleri.jpg

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler