Söğütlü'ye Gelinlikçi Açıldı

Söğütlü'ye Gelinlikçi Açıldı

Nergiz Turan Gelinlik ve Moda Evi sade bir törenle açıldı.

 

Nergiz Turan  Gelinlik ve Moda Evi sade bir törenle açıldı.

Akçaabat’ın hızla gelişen bölgelerin başında yer alan Söğütlü mahallesindeki işyerlerine bir yenisi daha eklendi. Nergiz Turan  Gelinlik ve Moda Evi Adnan Kahveci Bulvarı üzerinde  yapılan tören ile hizmete girdi.

Sahipliğini Nergiz Turan’ın yaptığı Nergiz Turan  Gelinlik ve Moda Evi’nin açılışına, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Akçaabat  Başsavcı Vekili Hüseyin Ölmez, AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe, CHP Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Bak, Akçaabat Esnaf Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya, Akçaabat Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmail Bulut, Akçaabat Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Osman Bulut, Akçaabat İlçe Milli Eğitim Müdürü Tarık Akgün, davetliler katıldı.

Açılışta bir konuşma yapan Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, her açılan işyeri istihdama katkı sağladığını ifade ederek bundan memnuniyet duyduklarını ifade etti. Başkan Ekim “Akçaabat’ımızda her açılan işyeri aynı zamanda istihdam demektir. Bu iş yerimizin ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Akçaabat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya ise yaptığı konuşmada, artık gelinlik almak için il dışına gitmeye gerek olmadığını ve çok daha kaliteli ve ucuz gelinlikleri bu mağazada bulabileceklerini belirterek bol kazançlar diledi.

Yapılan konuşmalar sonrasında Cevat Birinci hocanın yaptığı dua ile kurdele kesimi yapıldı ve işyerinin açılışı gerçekleştirildi. Cevat Hocanın açılışta okuduğu şu dörtlük ise alkış aldı.

Kolay Değildir Seni Seviyorum Demek
Düşünmeden Asla Söylememek Gerek
Eğer “Seni seviyorum” Dediyse Bir Yürek
Ölene Dek O Sözünde Durması Gerek.

akcaabat-nergiz-turan-gelinlik2.jpg

akcaabat-nergiz-turan-gelinlik3.jpg

akcaabat-nergiz-turan-gelinlik4.jpgakcaabat-nergiz-turan-gelinlik6.jpg

 

akcaabat-nergiz-turan-gelinlik5.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler