Sevim'den Eleştiri "İstifa Etmelidir"

Sevim'den Eleştiri "İstifa Etmelidir"

Sevim'den Eleştiri "İstifa Etmelidir"

S.S. Akçaabat Trabzon Söğütlü ve Mersin Minibüsçüleri 1 No.lu Karayolu Yolcu Taşıma Kooperatifi Başkanı Abdullah Sevim, Akçaabat Kent Konseyi’nin geçtiğimiz günlerde seçimlerine itiraz etti. Sevim, Akçaabat Kent Konseyi Başkanlığına yeniden seçilen Mehmet Salih Köse’yi istifaya davet etti.

Sevim, Akçaabat Kent Konseyi seçimlerinin yangından mal kaçırırcasına yapıldığını ve ilçedeki bazı STK’ların bu seçimden haberdar edilmediğini belirterek, “21.08.2021 Cumartesi günü yapılan Akçaabat Kent Konseyi seçimlerinde başkanlığa seçilen Mehmet Salih Köse’ye listeyle ilgili düşüncelerimizi ilettik. Kendisi ‘listeyi ben yapmadım’ diyor. Yapmadığı listeye neden başkanlık yapma gereği duyuyor? Eğer atama ile gelmişse kendisinin bu şehre vereceği hiç bir hizmet olamaz. Tavsiyem istifa etmesidir. Akçaabat otuzdan büyüktür.” dedi.

 

Akçaabat Kent Konseyinden daha önce istifa eden isimleri yeniden listede görünce şok olduğunu belirten Sevim, “Daha önce listede olan üç isim daha önce bu yönetimden istifa etmişti. Niye istifa ettiler? Şimdi neden yeniden listedeler? Akçaabat halkının bunu bilmesi gerekiyor. Bu üç şahsiyet Akçaabat’a hangi hizmeti sağladı. Kent konseyine alavere dalavere ile girerek şehri yöneteceklerini mi zannediyorlar? Koltuk konseyi mi oluşturuyorlar. Kimin ne yaptığını herkes biliyor. Kendisi ile çalışan ama yönetime almayacağı arkadaşlarına ‘beraber çalışmayacağız’ diyebilirdi. Geçmiş dönemde davet edilen her toplantıya katılan ve yanında olan arkadaşlarına teşekkür dahi etmeyip, bir dönem önce istifa eden kişiler için kongreye önerge verdirmesi vefasızlık ve hakarettir. Kendisi istifa etmeli ve bizleri başka mecralara başvurmaya mecbur bırakmamalıdır. Hiç bir beklentim yoktur, vefasızlığa da asla boyun eğmeyiz. Abi derim. Sokakta sahip çıkarım. O yaştaki birisine bu tutum asla yakışmamıştır. Kent konseyindeki diğer arkadaşlarıma asla bir incitici kelimem olmaz.” diye konuştu.

Kaynak:ts61

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
17 Yorum
Haberler