Servis Esnafına Destek

Servis Esnafına Destek

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından servisçi esnafına destek geldi.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından servisçi esnafına destek geldi.

Pandemi döneminden en çok etkilenen ve işleri tamamen duran servis minibüs sahiplerine Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nden maddi destek yapılmaya başlandı. Akçaabat Şoförler ve Otomobilciler Odası’na çağırılan Akçaabatlı servis sahiplerine, imza karşılığında içerisine 500 tl yüklü alışveriş kartı verildi.

Şentürk’ten Teşekkür

Akçaabat Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ali Şentürk, pandemiden en çok etkilenen sektörlerin başında okul servisi yapan esnaflar geldiğini ve bu desteğin bir nebze olsun servis esnafına destek olacağını dile getirdi. Başkan Şentürk “Pandemiden her sektör etkilendi. Ama bazı sektörlerin işleri tamamen durdu. Bu sektörlerin başında da servis işi ile uğraşan esnafımız geliyor. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Murat Zorluoğlu’na yapmış olduğumuz ziyarette bir destek sözü almıştık. Başkanımızın bu sözünü yerine getirerek her servişçi esnafımızıa küçükte olsa bir destek sağlamış oldu. Buradan Başkan Murat Zorluoğlu’na teşekkür ediyorum” dedi.

İmza karşılığı kartlarını zarf içerisinde alan servis sürücüleri ise desteklerinden dolayı Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ve Akçaabat Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ali Şentürk'e teşekkür ettiler.

akcaabat-servisciler.jpg

akcaabat-servisciler-destek.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler