Selçuk Balcı Konseri

Selçuk Balcı Konseri

Cumhuriyet Halk Partisi Akçaabat (CHP) İlçe Başkanlığı tarafından Akçaabat’ta Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla halka açık konser düzenlenecek.

Cumhuriyet Halk Partisi Akçaabat (CHP)  İlçe Başkanlığı tarafından Akçaabat’ta Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla halka açık konser düzenlenecek. Sanatçı Selçuk Balcı’nın sahne alacağı konsere katılım ise ücretsiz olacak.

CHP Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Bak, Akçaabat’ta hafta sonu düzenlenecek olan Selçuk Balcı konseri ve fener alayı yürüyüşüne tüm vatandaşları davet etti. Konuyla ilgili sitemize açıklama yapan Başkan Bak, Cumhuriyeti farklı bir şekilde kutlamak arzusu içerisinde olduklarını ve yapacakları etkinlikte tüm vatandaşları yanlarında görmek istediğini söyledi. Mustafa Bak “Cumartesi günü Cumhuriyetimizin kuruluş yıldönümü münasebetiyle sevilen sanatçı Selçuk Balcı saat 20’defestival alanında konser verecektir. Ayrıca Ağanoğlu İlkokulu önünden başlayarak fener alayı düzenleyeceğiz” dedi.

Parti Flaması Olmayacak.

Konser süresinde siyasi parti flaması olmayacağını ifade eden İlçe Başkanı Mustafa Bak “Etkinliklerimize hiçbir siyasi afiş ve flama olmayacaktır. Biz her vatandaşımızın gelip rahatlıkla izleyebileceği, katılabileceği bir etkinlik düzenliyoruz. Akçaabat’ta cumhuriyet coşkusunu biraz daha fazla hissettirmenin gayreti içerisindeyiz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler