Şehit Aileleri Bir Arada

Şehit Aileleri Bir Arada

Protokol Şehit Aileleri ve Gazilerle Buluştu

Protokol şehit ve gazi aileleri ile düzenlenen organizasyonda  bir araya geldi.

Organizasyona; Akçaabat Kaymakamı Ramazan Kurtyemez, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Cumhuriyet Başsavcısı Hayrullah Şahin, İlçe Jandarma Komutanı jan.  Yzb. Barış Kesici ve şehit aileleri ve gaziler katıldı.

Organizasyonda konuşan Akçaabat Kaymakamı Ramazan Kurtyemez, “Pandemi sürecinde bu tür organizasyonlara ara vermek zorunda kaldık.  Milletçe bir araya gelip sohbet etmeyi çok özledik.  Pandemi sürecini en yakın zamanda atlatıp, daha çok bir araya geliriz.” dedi.

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim ise sitemize yaptığı değerlendirmede, "Hepimiz çok iyi biliyoruz ki 15 Temmuz 2016 tarihinde alçak ve hain FETÖ terör örgütü bir darbe teşebbüsünde bulunmuştu. Bu darbe teşebbüsü sırasında milletimizin silahları, tankları,  savaş uçakları, helikopterleri yine milletimize, milli egemenliğimize karşı kullanılmıştı. Milletimiz, üzerine açılan ateşlere, atılan bombalara, yöneltilen tehditlere, gözlerinin önünde vurulan insanlara rağmen asla geri adım atmamış, meydanı darbecilere bırakmamıştır. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günümüz vesilesiyle tüm şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır diliyorum. Gazilerimize sağlık ve afiyet temenni ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Başkan Ekim, şehit aileleriyle yakından ilgilenerek bir süre sohbet etti. Başkan Ekim, çocuklara da oyuncak hediye ederek yüzlerini güldürdü.

ehit-aileleri-bir-arada4.jpg

ehit-aileleri-bir-arada1.jpg

ehit-aileleri-bir-arada3.jpg

ehit-aileleri-bir-arada2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler