Sebat Grup Şampiyonu

Sebat Grup Şampiyonu

Rize’de oynanan U-18 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe Final karşılaşmasında finale kalan Sebat Gençlikspor grup şampiyonu oldu

 

Rize’de oynanan U-18 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe Final karşılaşmasında finale kalan Sebat Gençlikspor grup şampiyonu oldu.

Final karşılaşmasının 82. Dakikasında Gökdeniz Koç’un golüyle Erzurum Yakuyitespor’u 1-0 mağlup eden Sebat Gençlikspor grup şampiyonu oldu.

Maçı değerlendiren Sebat Gençlik Teknik Sorumlusu Serkan Şahin, , “ Rize gurup finalinde takım olarak çok iyi mücadele verdik. Bir önceki maçımızda oyuncumuz Burak sakatlandı. Bu oyuncuya bugünkü müsabakada görev veremedik. Sahaya çıkan oyuncularımız ellerinden geleni yaparak grup şampiyonu oldular. Her iki yarıda da rakibimizden üstün bir futbol ortaya koyduk. Golümüz geç geldi. Oyuncularımız girdikleri pozisyonlarda daha dikkatli olsaydılar skoru daha erken bulabilirdik. Türkiye Şampiyonası sonuna kadar mücadelemiz devam edecek. Bu seneki sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Bize bu mutluluğu yaşattıran oyuncularımızı canı gönülden kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Sebat Gençlikspor Altyapı sorumlusu Cengiz Kırandi ise, sporcuların elde ettiği başarıdan dolayı mutlu olduklarını ve daha iyisini yapmak için çalışacaklarını ifade etti. Kırandi, futbolcuları başarılarından dolayı kutladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler