Sebat Gençlikspor'a Tam Destek

Sebat Gençlikspor'a Tam Destek

Sebat Gençlikspor'a Tam Destek

Akçaabat Sebat Gençlikspor’da yönetime tebrik ziyaretleri sürüyor.

Akçaabat’ın tarihi çınarı Sebat Gençlikspor’da yönetime destekler devam ediyor. Cemil Kalkışım başkanlığında göreve gelen yönetime her kesimden destek ziyaretleri sürüyor. Bugün Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, Akçabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim ve AK Parti Akçaabat İçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe, Sebat Gençlikspor tesislerini ziyaret ederek başarı dileklerini ilettiler. Kulüp Başkanı Cemil Kalkışım ve yönetim kurulu üyeleri tarafından heyet ile samimi bir sohbet yapıldığı gözlemlendi.

Mumcu “Burası Bir Futbol Tarlasıdır”

Ziyarette konuşan AK Parti İl Başkanı Sezgin Mumcu, Trabzon ve Türk futboluna geçmişte birçok sporcu yetiştiren Akçaabat’ın bu misyonuna geri döneceğine inandığını ifade ederek “Burası adeta bir futbol tarlasıdır. Burada yetişen sporcular geçmişte hem Trabzon futboluna hem de ülke futboluna hizmet emiştir. Özellikle altyapıya önem verileceğinden kuşkum yok. Şimdi yeni bir oluşum var. Hep beraber vereceğimiz destek ile bu kulübün yine eski günlerine döneceğinden kuşkumuz yoktur.” dedi.

Kalkışım "Destek Bizi Mutlu Ediyor"

Sebat Gençlikspor Kubübü Başkanı Cemil Kalkışım ise her kesimden önemli destekler aldıklarını ifade ederek, eski güzel günlere döneceklerine inandıklarını ifade etti. Başkan Kalkışım “Göreve seçildikten sonra çok olumlu tepkiler aldık. Bu destek ile başaramayacağımız hiçbir zorluk olamaz. Buradan bize destek olan herkese bir kez daha teşekkür ediyoruz. Sebat’a hizmet etmek bir guru vesilesidir. Bu konuda çok mutluyum. Akçaabat’ta spor kültürünü geliştirerek bir spor şehri olacağız inşallah” dedi.

Başkan Ekim "Önemli Spor Tesisleri Kazandırdık"

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim ise yaptığı açıklamada, Akçaabat’ın kısa süre içerisinde önemli spor tesislerine sahip olacağını ifade ederek “Belediye olarak spora önem veriyoruz. Şimdi hükümetimizin desteği ile ilçemiz önemli spor tesislerine sahip olacak. Hazırlıklarının son aşamaya geldiği 5 bin kişilik futbol stadyumunun yanı sıra, gençlik merkezi, kapalı yüzme havuzu, spor salonu için projeler son aşamaya geldi. En kısa sürede ihale ederek bu tesislerimizi ilçemize kazandıracağız” dedi.

akcaabat-sebat-genclikspora-ziyaret.jpg

akcaabat-sebat-genclikspora-ziyaret1.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler