Sağlıkçıya Veda Töreni

Kalp Krizi sonrasında hayatını kaybeden sağlık Memuru Mustafa Karal için tören düzenlendi.

Kalp Krizi sonrasında hayatını kaybeden sağlık Memuru Mustafa Karal için tören düzenlendi.

Trabzon'un Düzköy ilçesinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Mustafa Karal için çalıştığı Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesi önünde tören düzenlendi.

Edinilen bilgiye göre, bu sabah meydana gelen olayda, Sağlık Memuru Mustafa Karal (49), evinde geçirdiği kalp krizi sonucu 112 acil servis ekiplerince Düzköy Devlet Hastanesine kaldırıldı. Karal, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Vefat eden sağlık memuru Karal için görev Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesi önünde tören düzenlendi.

Hastane bahçesinde düzenlenen törene, İl Sağlık Müdür Yardımcısı Erdem Şen, Türk Sağlık Sen İl Başkanı Mustafa Serdar, Sağlık-Sen İl Başkanı İdris Aydın, Sağlık Mil Sen Genel Başkanı Mustafa Taç, mesai arkadaşları ve yakınları katıldı.

Törende konuşan Akçaabat Devlet Hastanesi Başhekim Hasan Hüseyin Arslantürk, "Kendisi gerçekten hayat dolu, sevecen bir insandı. Bütün mesai arkadaşları tarafından gıpta ile bahsedildi. Örnek bir insandı. Allah rahmet eylesin" açıklamasında bulundu.

Mustafa Karal’ın naaşı yarın (5 Kasım Cuma) Düzköy ilçesi Çayırbağı mahallesinde toprağa verilecek.

mustafa-karal-akcaabat-devlet-hastanesi.jpgmustafa-karal-cenaze2.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler