Sağlık Tesisinin Temel Atma Töreni Yapıldı

Sağlık Tesisinin Temel Atma Töreni Yapıldı

Akçaabat İlçesi Yaylacık Mahallesi Aile Sağlığı Merkezi 112 Acil İstasyonu ve İlçe Sağlık Müdürlüğü binasının temel atma töreni düzenlendi.

AKÇAABAT’TA SAĞLIK TESİSİNİN TEMEL ATMA TÖRENİ YAPILDI

Akçaabat İlçesi Yaylacık Mahallesi Aile Sağlığı Merkezi 112 Acil İstasyonu ve İlçe Sağlık Müdürlüğü binasının temel atma töreni düzenlendi.

Törene; Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Dr.Adnan Günnar, Av. Salih Cora ve Bahar Ayvazoğlu, Akçaabat Kaymakamı Ramazan Kurtyemez, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, Trabzon İl Sağlık Müdürü Hakan Usta  AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe ve yönetimi, Akçaabatlılar Vakfı Başkanı Yaşar Erbaşaran, Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkanları, il ve ilçe protokolünün üyeleri, Akçaabat Belediyesi Meclis Üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Temel atma töreninde duygu ve düşüncelerini dile getiren Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, “Yaylacık Mahallesi Aile Sağlığı Merkezi 112 Acil İstasyonu ve İlçe Sağlık Müdürlüğü binasının temel atma hepiniz hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Kıymetli katılımcılar; bilindiği üzere ülkemiz son 20 yılda AK Parti Hükümetlerii tarafından liderimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde büyük yatırımlara kavuşmuştur. Çevre ve şehircilikten sanayiye, ulaşımdan teknolojiye ve sağlık sektörüne kadar birçok alanda Dünyaya örnek yatırımlar Ülkemizde yapılmıştır. Özellikle sağlık sektöründe yapılan yatırımların ne kadar yerinde olduğu, şehir hastanelerinin ve donanımlarının ne kadar ihtiyaç olduğu pandemi döneminde görülmüştür. Birçok ülke pandemi döneminde hastalarını tedavi edecek hastane veya sağlık evinin yetersiz olmasından dolayı büyük sıkıntılar yaşamıştır. Ama hamdolsun ülkemiz böyle bir sıkıntıyı, böyle bir pandemiyi rahatlıkla atlatmıştır. İşte, sağlık yatırımlarından bir tanesini Akçaabat’ımızda özellikle Yaylacık Mahallemizdeki vatandaşlarımızın kullanacak olduğu bir sağlık kompleksini hayata geçiriyoruz. Bugün temelini attığımız sağlık merkezi kompleksinin kısa sürede tamamlanıp hizmete açılmasını temenni ediyorum. Bu yatırım başta olmak üzere İlçemize kazandırılan bütün yatırımlar için başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üze Bakanlarımıza, Milletvekillerimize, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımıza, İl ve İlçe Başkanlarımıza ve emeği geçen herkese şahsım ve ailem adına şükranlarımı sunuyorum.” Dedi.

AK Parti Milletvekilleri Dr. Adnan Günnar, Av. Salih Cora ve Bahar Ayvazoğlu ise konuşmalarında toplamda 7 katlı olacak ve tam anlamıyla sağlık istasyonu şeklinde hizmet verecek olan yapının Akçaabat’a ve bölgeye hayırlı olmasını dileyerek vatandaşın yararına olan her projeyi hayata geçirmek için büyük çaba gösterdiklerini dile getirdiler.

Akçaabat’ta hayata geçirilen projelerin parmakla gösterilecek derecede hayati öneme sahip olduğunu dile getiren Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu “Sağlığa yapılan yatırım insana yapılan en önemli yatırımdır. Akçaabat’ta hizmetin de projelerinde ardı arkası kesilmiyor. Dilerim ki en erken vakitte Sağlık Hizmetleri İstasyonu nihayete erdirilir ve vatandaşın hizmetine sunulur. Emeği geçenlere teşekkür ederim.” Dedi.

Konuşmaların ardından törene katılan protokol üyelerince temel atma butonuna basılarak Sağlık Hizmetleri İstasyonu’nun temeli atıldı.

 

10.jpg

12.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Haberler