Robotekno Koleji Törenle Açıldı.

Robotekno Koleji Törenle Açıldı.

Robotekno Koleji Akçaabat’ta Törenle Açıldı.

 

Akçaabat yeni bir lise konseptine daha kavuşuyor. Trabzon’da ilk olan özel Akçaabat Robotekno Koleji düzenlenen bir tören ile hizmete açıldı. Akçaabat Dürbinar Mahallesi’nde hizmet verecek olan Robotekno Koleji’nin açılışına, Akçaabat Kaymakamı Ramazan Kurtyemez, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Akçaabat İlçe Milli Eğitim Müdürü Tarık Akgün, okul müdürü Ayşe Eren Kanbir, Kurucu Müdür Tuğrul Ünal, öğrenciler ve veliler katıldı.

Açılışta okul ile ilgili açıklamalarda bulunan Okul Müdürü Ayşe Kanbir, Akçaabat Robotekno Koleji’nin Trabzon’da ilk olduğunu ve teknoloji ağırlıklı lisenin 4 yıl boyunca ücretsiz olduğunu dile getirdi. Müdür Kanbir “Akçaabat Robotekno Koleji, 28 derslik ve 15 eğitimci kadrosuyla, Anadolu Lisesi ile Meslek Lisesi eğitimini karma bir şekilde öğrencilerine verecek. Devlet desteği ile yüzde yüz burslu okumak isteyen öğrencilerin, kayıtlarını 30 Eylül’e kadar yaptırabilirler” dedi.

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim ise, Robotekno Koleji’nin Akçaabat’a hayırlı olması temennisinde bulundu.akcaabat-robotekno-koleji-acildi3.jpg

akcaabat-robotekno-koleji-acildi4.jpg

akcaabat-robotekno-koleji-acildi5.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler