Rize'deki Kazanın Acısı Akçaabat'a Düştü

Rize'deki Kazanın Acısı Akçaabat'a Düştü

Rize’de meydana gelen trafik kazasının acısı Akçaabat’ düştü.

 

Rize’de meydana gelen trafik kazasında Akçaabatlı anne ve 2 çocuğu hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, Rize’nin İyidere ilçesinde Trabzon istikametine  seyir halinde bulunan 53 HC 293 plakalı aracın sürücüsü Ümit Bal (41), direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerlere çarptı. Kazada araçta bulunan 5 kişilik aileden anne Gülcan Bal ve çocukları  3 kişi hayatını kaybederken 2'si yaralandı.

Kaza, Rize’nin İyidere ilçesi Karadeniz sahil yolunda sabah saatlerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, İyidere’den Trabzon istikametine gitmekte olan 53 HC 293 plakalı aracın sürücüsü Ümit Bal (41), direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerlere çarptı. Kazada  anne Gülcan Bal ve çocukları Burak (13) ve Mert Bal (16) olay yerinde hayatını kaybetti. Baba Ümit Bal ve oğlu Mehmet Ziya Bal (5) ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Ailenin Akçaabat Acısu mahallesindeki Gülcan Bal’ın baba evine bayram ziyareti için yola çıktığı öğrenildi.

Kazada hayatını kaybeden anne Gülcan Bal ve çocukları Burak ve Mert Bal için Pazar ilçesindeki Sahil Camiinde İkindi namazının ardından cenaze töreni düzenlenecek. Cenazeler namazın ardından ilçeye bağlı Boğazlı Köyündeki aile kabristanlığında toprağa verilecek.

akcaabat-pazar-aile-kaza.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler