Pulathane Bulvarında Dolmuş Başlıyor

Pulathane Bulvarında Dolmuş Başlıyor

Akçaabat Pulathane Bulvarı, Yaylacık, Söğütlü ve Yıldızlı kesiminde dolmuş seferleri başlıyor.

 

Akçaabat Pulathane Bulvarı, Yaylacık, Söğütlü ve Yıldızlı kesiminde dolmuş seferleri başlıyor. Konu ile AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı A.Hüseyin Altıntepe, S.S. Akçaabat Trabzon Söğütlü ve Mersin Minibüsçüleri 1 No’lu Karayolu Yolcu Taşıma Kooperatifi Başkanı Abdullah Sevim, Belediye meclis üyesi Muhammet Köse , Söğütlü muhtarı Kemal Aydın ve vatandaşların katıldığı bilgilendirme toplantısı Söğütlü’de gerçekleştirildi.

Dolmuş Zaruri Oldu

Toplantıda konuşan AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı A.Hüseyin Altıntepe, Söğütlü’nün her geçen gün geliştiğini ve nüfus olarak ta büyüdüğünü dile getirdi. Başkan Altıntepe “Söğütlü’müz  Trabzon’un en gözde mahallesi. Herkes buradan ev almak ve ev kiralamak istiyor. Burayı biraz da ha geliştirmek için gayret gösteriyoruz. Özellikle üst kısımda yaşayan vatandaşlarımızın ihtiyacı olan dolmuş sorununu da çözerek daha yaşanılır bir mahalle olmasını istiyoruz” dedi.

S.S. Akçaabat Trabzon Söğütlü ve Mersin Minibüsçüleri 1 No’lu Karayolu Yolcu Taşıma Kooperatifi Başkanı Abdullah Sevim ise kısa süre içerisinde Akçaabat’tan başlayacak olan dolmuş seferlerini Yaylacık, Söğütlü ve Yıldızlı’dan Ortahisar’a ulaşmasını sağlayacağız. Vatandaşlarımız ile istişare ederek saatleri ve durak yerlerini belirleyeceğiz. Bu hattın açılmasında emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

Belediye meclis üyesi Muhammet Köse  ve mahalle muhtarı Kemal Aydın, dolmuş hattının hayata geçmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

akcaabat-pulathane-bulvari.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Haberler