
Özgür Özel Trabzon'a Geliyor
Özgür Özel Trabzon'a Geliyor
CHP Trabzon İl Başkanı Mustafa Bak, Ankara'da bir dizi temaslarda bulundu. Partisi'nin İl Başkanları toplantısına katılan Bak, bugün ise CHP'nin Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) düzenlediği grup toplantısına katıldı.
Grup toplantısının ardından açıklamalarda bulunan Bak, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in katılımıyla 19 Temmuz’da Trabzon’da büyük bir bölgesel miting yapılacağını açıkladı.
Başkan Bak, 61saat’e yaptığı açıklamada, mitingin Trabzon merkezli olacağını ve Ordu, Artvin, Gümüşhane, Bayburt gibi çevre illerden de örgüt desteğiyle geniş katılım sağlanacağını ifade etti.
Hedef sadece kalabalık değil, halka dokunmak”
Mustafa Bak, mitingin yalnızca yüksek katılım amacı taşımadığını belirterek, “Bölgesel mitinglerin amacı o bölgedeki vatandaşlara ulaşmak, genel başkanımızı halkla buluşturmak. Kalabalık görüntü değil, doğrudan temas bizim önceliğimiz.” dedi.
“Tutuklamalar ve gözaltılarla ilgili süreç değerlendirildi”
Ankara temaslarına ilişkin bilgi veren Bak, şu ifadeleri kullandı: “Genel Başkanımızın başkanlığında il başkanları ve milletvekilleriyle toplantılar yaptık. Son dönemde özellikle büyükşehir belediyelerimize karşı yapılan gözaltı ve tutuklamaları ele aldık. Bu süreçlere karşı izlenecek hukuki ve eylemsel yol haritası hakkında kapsamlı planlamalar yaptık.”
Bak, ayrıca Perşembe günü belediye başkanlarının da katılacağı geniş kapsamlı bir toplantının yapılacağını, burada da örgütsel duruşun pekiştirileceğini ve sürece dair net adımların değerlendirileceğini belirtti.
KAYNAK 61 SAAT
HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.