Özdemir hızlı Başladı

Özdemir hızlı Başladı

Serkan Özdemir hızlı Başladı

Akçaabat Belediye Başkan Yardımcılığı’ndan istifa ederek Adalet ve Kalkınma Partisi’nden Trabzon Milletvekili Aday Adayı başvurusunda bulunan Serkan Özdemir seçim çalışmalarına başladı.

Öncelikle Akçaabat’ta sivil toplum örgütlerini ziyaret eden Özdemir, Akçaabat ve Trabzon ile ilgili hayallerini açıkladı.

Akçaabat bölgesinde her sorunu yakinen bildiğini ifade eden Özdemir, Akçaabat’ta yapacağımız güzel bir birliktelik ile birçok sorunun üstesinden gelebileceğini söyledi.

Akçaabat Muhtarlar Derneği’ni ziyaret eden Serkan Özdemir, burada yaptığı değerlendirmede “Yaklaşık 4 yıl siz değerli muhtarlarımız ile çalıştık. Mahallenizde birçok sorunu birlikte hallettik.  Hepinizi yakinen tanıyor ve hangi mahallede ne sorun var hepsini biliyorum. İnşallah milletvekili seçilirsem en çok mahalle muhtarlarımızın sorunlarına önem vereceğim. Çünki ben içinizden gelen birisiyim” dedi.

Bir muhtarın “cep telefon numaranızı değiştirecek misiniz” sorusu üzerine açıklama yapan Serkan Özdemir “Benin numaram 22 yıldır aynı. Hiç değişmedim. Milletvekili olursam da değişmem” dedi.

Bugünkü ziyaretinde Serkan Özdemir Akçaabat Muhtarlar Derneği Başkanı Ömer Hotoman’ın yansıra, Akçaabalılar Vakfı Başkanı Yaşar Erbaşaran ve yönetim kurulu üyelerini, Akçaabat Ziraat Odası Başkanı Mustafa Hikmet Eyüpoğlu’nu, Sürmene AK Parti İlçe Başkanlığını, Akçaabat Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ali Şentürk’ü ziyaret ederek destek istedi.

serkan-ozdemir-surmene.jpg

serkan-ozdemir-akcaabat-soforler-odasi.jpg

serkan-ozdemir-akcaabat-ziraat-odasi.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler