Otobüs İşi Yattı

Otobüs İşi Yattı

Otobüs İşi Yattı

 

Akçaabat Trabzon Söğütlü ve Mersin Minibüsçüleri 1 No.lu Karayolu Yolcu Taşıma Kooperatifi’nin yaklaşık 2 yıldır üzerinde çalıştığı otobüs dönüşümü hüsran ile sonuçlandı.

 

Kooperatifin Olağan Genel Kurulunda yeniden başkanlığa seçilen mevcut başkan Abdullah Sevim,  Otobüs dönüşümünün zora girdiğini ve Büyükşehir belediyesi ile istişare içerisinde çözüm bulmak için birlikte çalıştıklarını söyledi. Başkan Sevim “Otobüs projesi bitmiş gibi gözüküyor. Büyükşehir belediyesi ise gelinen noktadaki çözüm üzerinde çalışıyoruz” dedi.

Öte yandan Akçaabat’ta bir süre önce Akçaabat Ortahisar arasında hizmet vermeye başlayan otobüslerin ise seferleri durdurduğu öğrenildi.  Kontak kapatan otobüslerin satılarak tekrar minibüs sistemine geri dönmek için müracaat ettikleri bilgisine ulaşıldı.

Şentürk Uyarılarımız Dinlemediler

Akçaabat Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ali Şentürk, sonucu gördüklerini ve sürekli şoför esnafını uyardığını dile getirerek, dönüşüme imza atanların plakalarının bile tehlikede olduğunu söyledi. Şentürk “Değişime ilk andan itibaren tavrımızı ortaya koyduk ve karşı çıktık. Gelinen noktada haklı çıktık. Otobüsler kontak kapattı.  Bu projede imza atarak plakaları iptal edenlerin geriye dönüşleri bile sıkıntılı olabilir” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
17 Yorum
Haberler