Off-Road Kupası Yarışları

Off-Road Kupası Yarışları

Akçaabat’ta yapılan Karadeniz Off-Road Kupası Yarışları büyük ilgi gördü.

 

Gençlik ve Spor Bakanlığının himayelerinde Trabzon Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen Karadeniz Off-Road Kupası Yarışları’na Akçaabat Belediyesi, Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu ve Trabzon Off-Road Kulübü de destek verdi. Macera ve hız tutkunları ile birlikte Trabzonlu vatandaşların büyük ilgi gösterdiği Karadeniz Off-Road Kupası Yarışları, Akçaabati Yaylacık Mahallesi'nde hazırlanan zorlu parkurda yapıldı. 

 

BİRLİKTE START VERDİLER

Off-Road yarışlarına Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, Trabzon İl Jandarma Komutanı Albay Adem Şen, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim ve binlerce kişi katıldı. Vali Ustaoğlu, Başkan Zorluoğlu, Milletvekili Günnar ve Akçaabat Belediye Başkanı Ekim’in start verdiği yarışta, İran, Gürcistan ve Türkiye’nin çeşitli illerinden yarışmacılar da yer aldı.

Offroad yarışları ile ilgili düşüncelerini dile getiren Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim “ Akçaabat’ımız turizmin her alanında cazibe merkezi olarak bölgemizde hatta Ülkemizde adından sıkça söz ettirmektedir. Doğa turizminden tarih turizmine, Kültür Sanat turizminden spor turizmine kadar birçok alanda faaliyetlere ev sahipliği yapan Akçaabat’ımız bugün de Karadeniz Offroad Kupası 3. Ayak yarışlarına ev sahipliği yapıyor ve hem yurt dışından hem de ülkemizden gelen misafir sporcuları ağırlıyor. Böylesine büyük, uluslararası bir organizasyonun bizim ev sahipliğimizde Akçaabat’ımızda yapılıyor olmasının mutluluğu ve heyecanını yaşıyorum. Sahadaki heyecan ve coşku,  katılan seyirci ve misafirlerin yüzlerindeki mutluluk ve tebessüm; yapmış olduğumuz işin ne kadar doğru olduğunun göstergesidir. Organizasyonu düzenleyen Trabzon Offroad Kulübümüze, yarışlara Akçaabat Belediyemizin yanında destek veren Gençlik ve Spor Bakanlığımıza, Türkiye Otomobil Sporları Federasyonuna, Trabzon Büyükşehir Belediyemize şahsım ve ilçem adına şükranlarımı sunuyorum. İran, Gürcistan, Azerbaycan, Artvin, Rize, Kars, Trabzon, Ordu, Giresun gibi bütün illerimizden gelen sporculara şehrimize hoş geldiniz sefalar getirdiniz.” Dedi.

akcaabat-offroad2.jpgakcaabat-offroad3.jpg

akcaabat-offroad.jpgakcaabat-offroad1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Haberler