O Cinayete Müebbet İstendi

O Cinayete Müebbet İstendi

Akçaabat’ta yaşanan vahşi cinayete müebbet istendi!

Akçaabat  Dürbinar Mahallesi’nde 13 Aralık 2021 tarihinde Okan Sepetçi’yi bıçaklayarak öldüren Bünyamin K., Trabzon 2. Ağır Ceza Mahkemesinde hakim karşısına çıktı. Okan Sepetçi’yi 9 bıçak darbesiyle öldüren Bünyamin K., öldürme kastının olmadığını ve psikolojisinin bozuk olduğunu öne sürdü. Duruşmada mütalaasını açıklayan Cumhuriyet Savcısı ise sanık Bünyamin K.’nın Sepetçi’yi kasten öldürme suçundan müebbet hapisle cezalandırılmasını istedi.

MÜEBBET İSTENMESİNE TEPKİ GÖSTERDİ  MÜEBBET

Akçaabat Dürbinar Mahallesi’nde 13 Aralık 2021 tarihinde Okan Sepetçi’yi bıçaklayarak öldüren Bünyamin K., Trabzon 2. Ağır Ceza Mahkemesinde hakim karşısına çıktı. Okan Sepetçi’yi 9 bıçak darbesiyle öldüren Bünyamin K., öldürme kastının olmadığını ve psikolojisinin bozuk olduğunu öne sürdü.

ACILI  AİLE EN AĞIR CEZANIN VERİLMESİNİ İSTEDİ

Bir önceki celseye katılan acılı eş, “Eşim öldürüldüğünde kızıma 8 aylık hamileydim. Oğlumsa 4 yaşında. Evlatlarımın nafakasını istiyorum. Çoluğumun çocuğumun hakkını istiyorum. Hiçbir şeyi yoksa üzerindeki kıyafetleri çıkarıp versin. İhtiyacı olan birine vereceğim. Kızım babasını hiç göremedi. Kiramı, elektriğimi, suyumu babam ödüyor. Ben bir parça ekmekle doyan insandım. Eşimden bile para isteyemezdim. Ben bu adamdan çocuklarımın hakkını istiyorum. Ne hakkım varsa istiyorum.” ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak:Günebakış Gazetesi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler