Neslihan Öğretmen Hayatını Kaybetti

Neslihan Öğretmen Hayatını Kaybetti

Trabzon'da Ali Soylu Anadolu İmam Hatip Lisesi İngilizce öğretmeni Neslihan Mermertaş Karaağaç hayatını kaybetti.

Akçaabat Adacık Mahallesi’nden olan ve Trabzon’da öğretmenlik yapan Neslihan Mermertaş Karaağaç, yakalandığı koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. Yaklaşık 20 gündür Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi farabi Hastanesi’nde yoğun bakım ünitesinde tedavi gören İngilizce öğretmeni 1 erkek çocuk annesi 35 Yaşındaki Neslihan Mermetaş Karaağaç, bu sabah hayatını kaybetti.  

neslihan-mermertas.jpg

6 Aylık Bebeğini Almışlardı.

Hamile olan Neslihan öğretmenin Covid-19’a yakalanmasının ardından başlanılan tedavisinde 6 aylık olan  bebeği sezaryan ile alınmak zorunda kalındı.  Alınan bebek te kısa süre sonra hayatını kaybetmişti.

Adacık’ta Defnedildi

Akçaabat Işıklar Mahallesinden eğitimci Murat Mermetaş’ın kızı, Akçaabat Ziraat Bankası çalışanı Reha Mustafa Karaağaç'ın eşi olan Neslihan Mermertaş Karaağaç, bugün Akçaabat Adacık Mahallesi’nde düzenlenen cenaze töreninin ardından aynı yerde toprağa verildi.

Cenaze namazına, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Akçaabat Kaymakamı Ramazan Kurtyemez, İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş, Akçaabat İlçe Milli Eğitim Müdürü Tarık Akgün ve eğitim camiasından  çok sayıda vatandaş katıldı.

Akçaabat Ajans olarak aileye sabırlar, Neslihan kardeşimize Allah’tan rahmet diliyoruz.

neslihan-mermertas-cenaze.jpg

neslihan-mermertas-cenazee.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Haberler