Mustafa Cumur'u Andık

Mustafa Cumur'u Andık

AK Parti Trabzon eski Milletvekili Mustafa Cumur vefatının 11. yıl dönümünde Düzköy ilçesi Çalköy mahallesindeki mezarı başında dualarla anıldı.

Trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Cumur için düzenlenen anma programına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Trabzon Milletvekili Mustafa Şen, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Düzköy Belediye Başkanı Yılmaz Ankara, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi AK Parti Grup Başkan Vekili Erhan Nadir, AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı A. Hüseyin Altıntepe, AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahattin Çebi, belediye meclis üyeleri, teşkilat mensupları ve çok sayıda seveni katıldı.

Derecik Eski Belde Belediye Başkanı Ali Ulusoy’un Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan anma programı, Akçaabat Eski Belediye Başkan Yardımcısı Cevat Birinci’nin yaptığı dualarla sona erdi.

Merhum Cumur'un önemli hizmetlere imza attığını ifade eden Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, “Hem ülkemiz adına hem de şehrimiz adına önemli hizmetlerde öncü oldu. Şehrimizin dört bir yanında çalıştı, çabaladı ve o özgüveniyle o azmiyle bizlere de örnek oldu. Rahmetli vekilimiz hem ülkesine hem Trabzon'a aşık bir insandı ve bunu da eserleriyle bizlere göstermektedir. Vefatının 11. yıl dönümünde onu dualarla andık ve minnetle yad ediyoruz. Bizler ondan razıyız Yüce Mevlam da razı olur ve cennetiyle mükafatlandırır inşallah” dedi.

mustafa-cumur-sa.jpeg

mustafa-cumur.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Haberler