Mısır'dan Müdür Atamasına Eleştiri

Mısır'dan Müdür Atamasına Eleştiri

İYİ Parti Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Mısır, Akçaabat İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak Şalpazarılı birisin atanmasının düşündürücü olduğunu dile getirdi.

İYİ Parti Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Mısır, Akçaabat İlçe Milli Eğitim Müdürü Olarak Şube Müdürünün Atanmasına tepki gösterdi. Mısır “Madem Şube Müdürü Atanacaktı neden 1 Yıl beklediniz” dedi.

Akçaabat İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak Mehmet Usta’nın atanmasına İYİ Parti Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Mısır tepki gösterdi. İlçe Başkanı Mısır “Akçaabat’ta nerdeyse 1 yıldan beri ilçe milli eğitim müdürlüğü vekalet ile yönetiliyordu. Şimdi aynı yerde görev yapan şube müdürü müdür olarak atanmış. Madem bu arkadaşı müdür olarak atayacaktınız neden bu kadar beklediniz” dedi.

Akçaabatlı 2 binden fazla öğretmen olduğunu ve bunlardan 40 kişinin müdürlük yapacak kapasitede olmasına karşılık Şalpazarılı bir kişinin atanmasına da tepki gösteren Mısır “Milli eğitim müdürümüz Akçaabatlı olsun diye o kadar diretildi. Ama gelinen noktada farklı bir ilçeden birisi bu koltuğa atandı. Merak ediyorum. Acaba Akçaabatlı bir müdür bulamadınız mı?. Veya 2 binden fazla öğretmenden bu görevi yapacak bir Akçaabatlı yok mu” dedi.

İlçe Başkanı Mısır, Akçaabat’ta 2 bin eğitimcimizden Milli Eğitim müdürlüğü kriterlerine uyan 40 kişinin bulunmasının ise ayrıca düşündürücü ve üzüntü verici olduğunu da ifade etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
21 Yorum
Haberler