Mısır'dan Emniyet Eleştirisi

Mısır'dan Emniyet Eleştirisi

Mısır'dan Emniyet Eleştirisi

İyi Parti Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Mısır, Akçaabat ile ilgili eleştirilerini sıklaştırdı.  İlçe Başkanı Mısır’ın son eleştirisi ise Akçaabat Emniyet Müdürlüğü binası oldu.

İlçe Başkanı Mısır Açıklamasında “Yıllardır ilçemizin ihtiyacı olan ilçe emniyet müdürlüğü nedeni bilinmez bir şekilde bugünlere kadar ertelendi. Bu süre içerisinde Trabzon 'unun tüm ilçe emniyet müdürlükleri yenilenirken Akçaabat nedense görmezden gelindi dikkate alınmadı. Sağlıksız ortamda yıllarca emniyet kolluk kuvvetleri hizmet vermeye çalıştı. 20 yıllık iktidar döneminde emniyet müdürlüğü neden yapılmadı.  Son iki yılda 4 emniyet müdürü değişmesi de ayrıca çok manidar. Şu anda yeni emniyet müdürlüğü için hali hazırda daha kazma vurulmamış iken polislerimizi de konteynerlara tıkmışlar. 150 bin nüfuslu ilçemize  Nezarethanesi dahi olmayan, fiziki şartları uygun olmayan bu yapı hiç yakışmadı. Bu idarelik yapılar iktidarın ilçemize vermiş olduğu değeri göstermektedir” dedi.

İYİ Parti Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Mısır, diğer ilçelere yapılan emniyet müdülüğü binalarını da paylaşarak eleştirdi.

vakfikebir.jpgsurmene.jpgof-ilce-emniyet.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler