Mısır "Hani Bize"

Mısır "Hani Bize"

İYİ Parti Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Mısır, Akçaabat’aki Emniyet Müdürlüğü binasının 135 bin nüfusa yakışmadığını dile getirdi.

İYİ Parti Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Mısır, Akçaabat’aki Emniyet Müdürlüğü binasının 135 bin nüfusa yakışmadığını dile getirdi.

Mısır yaptığı açılamada şu ifadelere yer verdi;

Bu bina nüfusu 26 bin olan Trabzon'umuzun bir ilçesinde ki ilçe Emniyet müdürlüğü; Emeği geçenlere teşekkürler ki emniyet güçlerimiz her şeyin en güzelini hak ediyor. Şimdi soruyorum 135 bin nüfuslu Akçaabat İlçemizde, gözaltına alınan sanıkların dahi WC'sini kullanmadığı harabe Emniyet müdürlüğümüzle gurur mu duyuluyor ki bunca yıldır halen daha Akçaabat'ımıza yakışır bir bina yapılmadı. Emniyet güçlerimizin sağlıksız ortamda çalışmaları kimsenin umurunda değil mi? Etkili ve yetkililer emniyet müdürlüğümüzde 2 gün görev yapsın 3. Gün istifa eder. Ya da 2 milletvekili olduğu söylenen ilçemizde yatırımlar da ilk sırayı alması gerekirken milleti hala projelerle oyalamak ne kadar doğru. Cek cak ile heba olan 25 yıldan utanan sadece biz miyiz? (yöneten sizler olmanıza rağmen). Değerli Akçaabatlılar bu sitemlerimiz kesinlikle siyasi olmayıp Akçaabat'ımıza reva görülenleri göz önüne getirmektir. Akçaabatlılar olarak bunları hak etmiyoruz. Bu arada da hiç bir şeyden korkmuyor ve susmuyoruz.

mustafa-misir-akcaabat.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Haberler