Milletvekili Balta’dan Bayram Mesajı

Milletvekili Balta’dan Bayram Mesajı

AK Parti Trabzon Milletvekili Balta'dan Kurban Bayramı Mesajı

TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Balta mesajında, bayramların İslam aleminin en önemli günleri olduğunu, bugünlerde dayanışma ve kardeşliğin pekiştiğini belirtti.

Millet olarak Kurban Bayramı'na kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Balta, "Ülke olarak gereksinimimiz olan en önemli olgu da budur. Bugün gölgesinde yaşadığımız, huzur bulduğumuz Türkiye Cumhuriyeti'nin bu günlere ne zorluklarla geldiğini hepimiz çok iyi biliyoruz. Her dönemde olduğu gibi günümüzde de ülkemiz üzerinde oyunlar oynanmak isteniyor. Yeter ki biz bir olalım, iri olalım, diri olalım, kardeş olalım, hep birlikte Türkiye olalım." ifadelerini kullandı.

Balta, Kovid-19 ile mücadelede Türkiye'nin büyük başarısının, uluslararası alanda da gurur verici bir takdir kazandığına işaret ederek, şunları kaydetti:

"Hamdolsun ki Türkiye, sahip olduğu zengin imkanlar sayesinde pandemi sürecinin zorluklarını bugüne kadar başarıyla geride bıraktık. Bu başarımızın devam edebilmesi için tedbirlere aynen uymaya devam etmeliyiz. Bugün mücadelemiz tedbirlere uymak ve bir an önce aşı olmaktır.Başta Trabzonlu hemşerilerim olmak üzete tüm milletimizi salgınla mücadelede en ön safa davet ediyorum. Tedbirlere uyalım, aşımızı bir an evvel olalım. Biliyoruz ki bugünün başarıları, yarınların inşasında en büyük gücümüz, dayanağımız olacaktır. Araçlarıyla yollara çıkan tüm kardeşlerimden dikkatli olmalarını, hız sınırlarına riayet etmelerini, emniyet kemerlerini takmalarını, uykusuz direksiyon başına geçmemelerini velhasıl trafik kurallarına harfiyen uymalarını istirham ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle tüm Trabzonlu hemşerilerimizin mübarek Kurban Bayramı'nı kutluyorum. Kurban bayramının milletimize, İslam âlemine ve insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini Cenab-ı haktan niyaz ediyorum.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum