Milletin Emanetini Teslim Edene Kadar Uyumayacağız

Milletin Emanetini Teslim Edene Kadar Uyumayacağız

“Seçim akşamı sonucu alana kadar hiçbir şekilde disiplinden ve iş takibinden taviz vermeyeceğiz. Sandık, oy namustur. Milletin bize verdiği emanettir. Onu yerine teslim edene kadar uyumayacağız” dedi.

ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANI AK PARTİ TRABZON MİLLETVEKİLİ ADAYI KARAİSMAİLOĞLU:
-SEÇİM AKŞAMI MİLLETİN EMANETİNİ TESLİM EDENE KADAR UYUMAYACAĞIZ

-SANDIK, OY NAMUSTUR

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Adil Karaismailoğlu, Yarın Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en önemli seçimlerinden biri yapılacağını belirterek, “Seçim akşamı sonucu alana kadar hiçbir şekilde disiplinden ve iş takibinden taviz vermeyeceğiz. Sandık, oy namustur. Milletin bize verdiği emanettir. Onu yerine teslim edene kadar uyumayacağız” dedi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Adil Karaismailoğlu, 
Akçaabat Büyük Yürüyüşü öncesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Yarın Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en önemli seçimlerinden biri yapılacağını vurgulayan Karaismailoğlu, “Bu o kadar önemli ki çocuklarımızın geleceği söz konusu. Memleketimizin, milletimizin geleceği söz konusu. Çok yoğun bir seçim kampanyası yürüttük. Dilimiz döndüğünce her şeyi milletimize anlatmaya çalıştık. Trabzon'dan vereceğimiz bu güçlü bir ses bütün dünyaya çok güzel bir mesaj olacaktır. Eren Bülbül yaşasaydı yarın ilk oyunu kullanacaktı. Bunu unutmayın ve bunu herkese hatırlatın. İşte Eren Bülbül'ü öldüren o teröristlerle iş birliği yaptıranlara en büyük mesajı Trabzon'dan Akçaabat'tan çıkması gerekiyor” ifadelerini kullandı.

HUZUR VE GÜVEN ORTAMI DEVAM ETMESİ GEREKİYOR

21 yıldır yaptıklarının yanında proje, asfalt, yol ve betonun fındık, fıstık bile olmadığını kaydeden Karaismailoğlu, konuşmasına şöyle devam etti:
“Biz ülkemizin geleceğini, ülkemizdeki huzur ve güven ortamını konuştuk. Sürekli bunu vurguladık. Çünkü bunları konuşabilmemiz için ülkemizde huzur ve güven ortamının devam etmesi gerekiyor. Bunu yarın akşam taçlandıracağız. Ülkemizin, dünyanın lider ülkesi olması yolundaki en büyük aşamayı yarın akşam aşacağız. Ondan sonra oturacağız, beraberce ülkemizin gelişmesi için neler yapabiliriz? Şehirlerimizin gelişmesi için ne yapabiliriz? Bunu konuştuk, anlattık ve bunların artık takiplerini yapacağız. Ondan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Dünya lideri Cumhurbaşkanımızın liderliğinde onun güçlü kadrosuyla beraber Türkiye dünyanın gelişmiş en büyük ekonomileri arasında lider ülke olacaktır.”

444.jpg

555.jpg

666.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Haberler