MHP Trabzon Adaylarını Tanıttı

MHP Trabzon Adaylarını Tanıttı

MHP Trabzon Adaylarını Tanıttı

Milliyetçi Hareket Partisi, 28’inci dönem milletvekili aday adaylığı için başvuru yapan aday adayları tanıtım ve teşekkür toplantısı düzenledi. Hamamizade İhsan Bey Kültür Ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşen ve çok sayıda katılımcının olduğu toplantı, İl Başkanı Ömer Ayar’ın konuşmalarıyla başladı. Ayar, konuşmalarının ardından aday adaylarına Teşekkür Belgelerini takdim etti.

 

54 kişinin aday adaylık başvurusunda bulunduğu bilgisini paylaşan MHP İl Başkanı Ömer Ayar, “Ülkemiz ve ilimize hizmet etmek üzere rekor düzeyde aday adaylığı müracaatı olmuştur. Bu çok sevindirici bir durumdur. Hiçbir aday adayımızın diğerinden farkı yoktur. Genel Merkezimizin takdiri ile ilimizde sıralama belirlenecektir.”dedi.

 

 “HER ADAY ADAYI PARTİMİZ ADINA ÇOK KIYMETLİ”

Başvuru tarihlerinin sonlanmasının ardından aday adayları tanıtım toplantısını gerçekleştiren İl Başkanı Ayar, açıklamalarına  “Milliyetçi Hareket Partisi Trabzon İl Başkanlığımız tarafından düzenlenen, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Trabzon ilimizden partimiz adına Aday Adayı olmak için müracaat eden arkadaşlarımızın Tanıtım ve Teşekkür toplantısına hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Ramazan ayının feyzi ve bereketi hepimizin üzerine olsun. Bildiğiniz gibi Milletvekilliği Genel Seçimlerinde partimizden aday adayı olmak isteyenlerin Genel Merkezimize müracaatları 21 Mart 2023 günü sona ermiştir. Her aday adayı partimiz adına çok kıymetli ve değerlidir. Öncelikle aday adaylarımız adına, göstermiş oldukları kabullerinden dolayı Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'ye teşekkür eder saygı ve sevgilerimizi sunarım.” ifadeleriyle başladı.

“BAŞARMAKTAN BAŞKA HİÇBİR YOLUMUZ YOKTUR”

Cumhur İttifakının kazanması gerektiği mesajını veren İl Başkanı Ayar, “Önümüzdeki seçim ülkemizin aydınlık yarınları için son derece önem arz etmektedir. Cumhur ittifakı ile birlikte başarmaktan başka hiçbir yolumuz yoktur. Çocuklarımızın, torunlarımızın Milletimizin geleceği bu seçimle yön bulacaktır. Hepimiz Cumhur ittifakının kaybetmesini isteyenlerin durumlarını ibretle takip etmekteyiz. Milletimiz, Özerklik ve federasyon isteyenlerin, Güney sınırlarımızda Terör devleti kurulmasına ses çıkarmayacaklarını söyleyenlerin, Mavi vatandaki haklarımızdan vazgeçmeyi planlayanların, Milli Savunmada değer üreten şirketlere dokunacaklarını söyleyenlerin, Demirtaş, Kavala ve terör örgütleri üyelerinin cezaevlerinden çıkarılmasını taahhüt edenlerin, LGBT ve türevlerine özgürlük isteyenlerin, ‘ben bu işte yokum’ deyip, sonra yüzünü ekşiterek tiyatro oynayanların, ganimet elde edilmişçesine başkan yardımcılıkları ve bakanlıkları bol keseden dağıtanların kimler olduğunu; çok iyi bilmektedir.” şeklinde konuştu.

 

“REKOR DÜZEYDE ADAY ADAYLIĞI MÜRACAATI OLMUŞTUR”

Yaşanan depremlerin ardından devletin deprem yaralarını sarmak için çalışmalarını sürdürdüğünü hatırlatan Ayar, “Hiç kuşkusuz salgın süreci ve yakın tarihte meydana gelen sel, deprem felaketleri ekonomik ve sosyal açıdan milletimize bazı zorluklar getirmiştir. Devletimiz deprem felaketinin yaralarını sarmaya kararlılıkla devam etmektedir. Liderimizin de söylediği gibi; Engelleri, Zorlukları hep birlikte aşarız...  Ülkemiz ve ilimize hizmet etmek üzere rekor düzeyde aday adaylığı müracaatı olmuştur. Bu çok sevindirici bir durumdur. Hiçbir aday adayımızın diğerinden farkı yoktur. Genel Merkezimizin takdiri ile ilimizde sıralama belirlenecektir. Sıralamaya girenlerinde girmeyenlerinde davamıza Cumhur ittifakına dolayısıyla Milletimize ve devletimize güçlü şekilde omuz vermeye devam edeceklerine yürekten inanıyorum. Sizler bizler hep birlikte gayret edeceğiz.” ifadelerine yer verdi.

 

“ ERDOĞAN'I BİRİNCİ TURDA CUMHURBAŞKANI SEÇECEĞİZ”

14 Mayıs seçimlerinde birinci turda AK Parti Genel Başkanı ve mevcut Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı seçeceklerini belirten Ayar,“Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı birinci turda Cumhurbaşkanı seçeceğiz. Yine aynı şekilde partimiz adına ilimizi çok iyi temsil edeceğine inandığımız Milletvekillerini meclise göndereceğiz. Hiç kimsenin şahsi ikbal hesabı yoktur. Olmayacaktır. Davamız vatan millet davasıdır. Bizler önce Devletim ve Milletim, sonra partim ve ben diyen bir davanın mensupları, böyle diyen bir liderin askerleri, kendini milletine ve davasına adamış ülkücüleriz. Bizlerden satan olmaz, bizlerden dönek olmaz, bizlerden ihanet eden olmaz, şayet böyle olanlar olursa da aramızda olamaz. Kimlerin kimlerle yürüdüğünü görüyoruz. Şair Sezai Karakoç un dediği gibi; Beden ölür, çürür, cana bakın siz. Kim kiminle yürür, ona bakın siz. Bırakın dönsün dönme dolaplar.  Haktan hakikatten yana bakın siz. Milletimiz bunlara itibar etmeyecektir.” açıklamalarında bulundu.

 

“YALAN VE YANLIŞ HABERLERE İTİBAR ETMEYECEĞİZ”

MHP İl Başkanı Ömer Ayar, açıklamalarını şu ifadelerle sonlandırdı: “Tüm bunları anlatmaya sabırla devam edeceğiz. Yolumuzdan dönersek gök girsin kızıl çıksın. Kıymetli dava arkadaşlarım anti propagandalara, sosyal medya üzerinden yapılan algı operasyonlarına aldırmayacağız, yalan ve yanlış haberlere itibar etmeyeceğiz. Bu konularda İl Başkanlığımız her türlü bilgilendirmeyi yapacaktır. İl Başkanlığı olarak Huzurunuzda tüm aday adayı olmak için Genel Merkezimize müracaat eden dava arkadaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Sizleri sevgi ve saygılarımla selamlıyorum.”

 

ADAY ADAYLARINA TEŞEKKÜR BELGESİ TAKDİM EDİLDİ

Trabzon Milliyetçi Hareket Partisi Trabzon Milletvekili aday adaylarından teşekkür belgesi takdim edilen isimler ise şöyle; Abdurrahman Kınalı, Alparslan Kul, Aydın Özbalıkçı, Bekir Sıtkı Tarım, , Ceyhun Cengiz, Eda Nur Altuntaş, Embiya Cevahir, Görkem Ulusoy, Halil İbrahim Kansız, İbrahim Çakır, Mesut Peken, Muharrem Hacıoğlu, Murat İskender, Murat Aksoy, Nihat Yılmaz, Ömer İskender, Ömer Faruk Cora, Özcan Gündoğdu, Selma Şen, Sinan Turan, Süleyman Türedi, Şener Pul, Yavuz Tellioğlu, Yusuf Çakmak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler