Mecliste Gündem Yoğun

Mecliste Gündem Yoğun

Akçaabat Belediye Meclisi Toplanıyor

B

Belediye  meclisi  2021 Yılı Nisan ayı olağan  toplantısını yapmak üzere  01/04/2021 Perşembe günü saat 14.00’de Belediye Hasan Saka Meclis Toplantı Salonunda toplanarak aşağıdaki gündemde yazılı maddeler için karar verecektir.        

2021 Yılı Nisan ayı Belediye Meclis Toplantısı Gündemi 1.  Meclis 1. ve 2. Başkan Vekillerinin gizli oylamayla seçiminin yapılması.

2.  İki asıl Meclis Katibinin gizli oylamayla seçiminin yapılması.

3.  İki yedek Meclis Katibinin gizli oylamayla seçiminin yapılması.

 4.  Belediyemiz Encümeninde 1 (bir) yıl süre ile görev yapmak üzere 3 (üç) meclis üyemizin gizli oylamayla seçiminin yapılması.

5.  Belediyemiz İmar Komisyonunun kaç üyeden oluşacağının ve süresi 1 (bir) yılı geçmemek üzere görev süresinin belirlenmesi ile üye seçimlerinin yapılması.

6.  Belediyemiz Plan ve Bütçe Komisyonunun kaç üyeden oluşacağının ve süresi 1 (bir) yılı geçmemek üzere görev süresinin belirlenmesi ile üye seçimlerinin yapılması.

7.  Belediyemiz Çevre Komisyonunun kaç üyeden oluşacağının ve süresi 1 (bir) yılı geçmemek üzere görev süresinin belirlenmesi ile üye seçimlerinin yapılması.

8.  Belediyemiz Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonunun kaç üyeden oluşacağının ve süresi 1 (bir) yılı geçmemek üzere görev süresinin belirlenmesi ile üye seçimlerinin yapılması.

9.  Belediyemiz 2020 yılı faaliyet raporunun görüşülmesi.

10.  Denetim Raporunun okutularak Belediyemiz Meclisinin bilgilendirilmesi.

11.  Belediyemize Bağış yapılan araç hakkında Meclis Kararı alınması hususunun görüşülmesi.

12.  Belediyemiz Etüd ve Proje Müdürlüğü Çalışma Yönetmeliğinde değişiklik yapılması hususunun görüşülmesi.

13.  İlçemiz Yaylacık Mahallesi 293 ada 83 nolu parselde ticari işletme amacıyla ruhsatı düzenlenmiş binanın çatısında yapılmak istenen çatı düzenlemesi talebinin görüşülmesi.

14.  Mezarlık olarak kullanılmak şartıyla Trabzon Büyükşehir Belediyesine tahsis edilen İlçemiz Esentepe (Maden) Mahallesi 111 (eski 113) ada 18 nolu parselin, Trabzon Büyükşehir Belediyesince  tahsisinin kaldırılması talebinin görüşülmesi.

15.  Belediyemiz Meclis Komisyonlarından gelecek dosyaların görüşülmesi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler