Kraliçe'nin Akçaabatlı Konuğu

Kraliçe'nin Akçaabatlı Konuğu

Malezya Kraliçesi Kraliçe Sultan Iskandar Al-Haj, Çırağan Sarayı’nda verdiği davete Akçaabatlı Ebru Emirzeoğlu’nu bizzat çağırdı.

KRALİÇE’NİN ONUR KONUĞU

 

Malezya Kraliçesi Kraliçe Sultan Iskandar Al-Haj, Çırağan Sarayı’nda verdiği davete Akçaabatlı Ebru Emirzeoğlu’nu bizzat çağırdı.

 

KRALİÇE BİZZAT DAVET ETTİ

CumhurbaşkanıRecep Tayyip Erdoğan'ın davetine icabetle, 15-21 Ağustos 2022 tarihlerinde ülkemize gelen Malezya Kralı Sultan Abdullah Ri’ayatuddin Al-Mustafa Billah Şah’ın eşi Kraliçe TunkuHajahAzizahAminahMaimunahIskandariahAlmarhumAlmutawakkilAlallah Sultan Iskandar Al-Haj İstanbul Çırağan Sarayı’nda verdiği resepsiyona Akçaabatlı Ebru Emirzeoğlu bizzat davet etti.

kralicee.jpg

6 YILDIR TANIŞIYORLAR

Akçaabat Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya’nın kızı olan Ebru Emirzeoğlu, annesi Nuray Sivrikaya’nın işyerine Malezya’dan internet üzerinden sipariş verilmesi üzerine ilk teması kurduklarını ancak o zaman müşterilerinin Kraliçe olduğunu bilmediğini, daha sonra gelen ikinci siparişin 400 kişilik Ramazan hediyesi olması üzerine yaptığı araştırmada konuştuğu kişinin Kraliçe olduğunu anladığını söyledi.

 

TELEFONLA KONUŞTULAR

Sosyal medya üzerinden edindiği bilgiyi yine sosyal medya üzerinden irtibat kurduğu Kraliçe ile yazışarak teyit ettiğini belirten Ebru Emirzeoğlu, geçen süre zarfında Kraliçe’nin Ramazan hediyelerini, torunlarına hediyelerini ve özel organizasyonlarının hediyelerini temin ettiğini ve iyi bir dostluk kurduğunu kaydetti.

 

ŞAHSEN TANIŞMAK İSTEDİ

Eşiyle Türkiye’ye gelen Kraliçe’nin 20 Ağustos Cuma akşamı İstanbul Çırağan Sarayı’nda verdiği resepsiyona bizzat telefon açarak davet ettiğini, bu davete icabet ettiğinde de Kraliçe’nin oldukça sıcak ilgisiyle karşılaştığını vurgulayan Emirzeoğlu, “Bana ‘prenses’ diye hitap ediyor, Çok cana yakın bir insan. Onunla yüzyüze tanışmaktan büyük onur duydum.” dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Haberler