Kızılay'da Balcı Dönemi

Kızılay'da Balcı Dönemi

Türk Kızılay'ı Akçaabat Şube başkanlığına Saadettin Balcı Atandı.

 

Uzun yıllardır Akçaabat’ta hizmet veren ve Ocak ayında faaliyeti müfettişlerce durdurulan Türk Kızılayı Akçaabat Şubesi yönetimi yenilendi. Saadettin Balcı’nın başkan olarak atandığı Türk Kızılayı Akçaabat şube yönetimi ilk toplantısını gerçekleştirerek çalışmalarına başladı.

Şube Başkanı olarak atanan Saadettin Balcı, amaçlarının ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaşmak olduğunu dile getirerek “ Kızılay’ımız 155 yıldır bu kadim topraklarda mazlumun, öksüz ve yetimlerin yanında olmuştur. Bizler biliyoruz ki makam ne olursa olsun Kızılaycılık ruhu baki ve devamlıdır. Kızılay’ı bir kariyer değil, bir emanet olarak görüyoruz. Bu emaneti taşırken biliyoruz ki ülkemizde ve dünyadaki yardım bekleyen insanların umudu ve sorumluluğu üzerimizdedir. Bu güzel coğrafyamızda bizler, bizi bekleyen insanların gözünü yolda bırakmamaya kararlıyız. Biz enerji ve gücümüzü yardımseverlerin destekleri ve ihtiyaç sahiplerinin dualarından alıyoruz. Kırmızı hilalimiz bizim can paremizdir. Kırmızı hilalimizi görüp milli ve manevi duyguları kabarmayanımız yoktur. Önümüzdeki engelleri birlikte aşarak el ele yürüyerek el ele tutuşarak birbirimize güç ve moral verip Kırmızı hilalimiz için  canla başla uğraşacağımız ve hizmet edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

turk-kizilayi-akcaabat-sube-baskanligina-saadettin-balci-atandi-a.jpg

Türk Kızılayı Akçaabat Şubesinin yönetimi şu isimlerden oluşuyor: Başkan Saadettin Balcı, Başkan Yardımcısı Nuri Kamçı, Muhasip Hacer Bozali, Sekreter Bilal Acer, Üye Burhan Kahriman.

Türk Kızılayı Akçaabat Şubesi Dürbinar Mahallesi Helim Topal Sokak Mustafa Karabacak Apt. No:3/A  adresinde hizmet verecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler