Keskin'den Rektöre Ziyaret

Keskin'den Rektöre Ziyaret

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Trabzon Kurucu İl Başkanı Av. İbrahim Keskin, Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu’yu ziyaret etti.

KESKİN’DEN REKTÖRE ZİYARET

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Trabzon Kurucu İl Başkanı Av. İbrahim Keskin, Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu’yu ziyaret etti.

Sırasıyla Akçaköy Lisesi, Akçaabat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Yavuz Metal, Adalet ve Kalkınma Partisi Trabzon Kurucu İl Başkanlığı ve Avrasya Üniversitesi gibi kurumların ve kuruluşların kurucusu olarak aktif görev almış bulunan Av. İbrahim Keskin, Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Akçaabat’ta tüm sivil toplum kuruluşu ve meslek örgütlerinin temsilcilerini ziyaret eden Av. Keskin, merkezi Söğütlü’deki Eğitim Fakültesinde bulunan Trabzon Üniversitesi’ni de unutmadı. Rektör Prof. Dr. Aşıkkutlu’yu ziyaret eden Keskin, burada Trabzon Üniversitesi’nin öneminden söz etti.

İstanbul ve Ankara dışında ilk üniversitenin Trabzon’da kurulduğunu hatırlatan Keskin, Avrasya Üniversitesi kuruluşu sırasında YÖK üyelerine de bunu hatırlattığını kaydetti. Ankara’nın doğusunda ilk özel üniversitenin de Trabzon’da kurulması gerektiğini savunduklarını belirtti.

Bugün gelinen noktada üç üniversiteyle birlikte Trabzon’un bir “üniversite şehri” hüviyetini kazandığının altını çizen Keskin “Bu süreci bugünlere taşıyan herkesten Allah razı olsun. Bilhassa AK Parti’nin açtığı ufukla Türkiye birçok konuda olduğu gibi üniversitelerde de ileri bir noktaya adım atmıştır.” ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler