Kendi Vekilini Eleştirdi

Kendi Vekilini Eleştirdi

CHP'li meclis Üyesinden CHP Milletvekiline Sitem

Cumhuriyet Halk Partisi Akçaabat Belediye Meclisi Üyesi Tuncay Demirci, CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya’yı topa tutu.

Sosyal medya hesabından Milletvekili Kaya’yı eleştiren paylaşımlarda bulunan Demirci, Milletvekili Kaya’ya 2018 seçimlerinde alınan oylar üzerinden bu millet için ne yaptınız diyerek, “2018 milletvekili seçiminde millet ittifakının Trabzon’daki oyu 146 bin 331; CHP: 76.602, İYİ  Parti: 57.054, SP: 12. 675. CHP’nin milletvekili olan kişiye buradan soruyorum, 3 yıldan fazla zamandır size oy veren 76 bin 602 kişi için ne yaptınız? Hangi sorunu ile ilgilendiniz, kaçının düğüne katıldınız, kaçının hastasını ziyaret ettiniz, kaçının cenazesine katıldınız kısaca kaçının derdi ile dertlendiniz? Susalım susalım da nereye kadar susalım. Sabır taşı olsak çatlardık” ifadelerini kullandı.

Demirci’nin bu sözleri üzerine Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup Başkan Vekili Turgay Şahin, Milletvekili Kaya’ya destek veren yorumlarda bulundu. Şahin, Kaya’nın vatandaşın sorunlarıyla ilgilendiğini ve buna kendisinin şahit olduğunu söyledi. Demirci ise o zaman parti içinde ayrım yapılıyor diyerek Şahin’e cevap verdi.

chp-ahmet-kaya.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler