Kavşak Gündemden Düşmüyor

Kavşak Gündemden Düşmüyor

Akçaabat’ta bir süre önce yapılan proje ile yeniden düzenlene Akçaabat Düzköy Yolu Hastane Kavşağı ile ilgili tartışmalar sürüyor.

Akçaabat’ta bir süre önce yapılan proje ile yeniden düzenlenen Akçaabat Düzköy Yolu Hastane Kavşağı ile ilgili tartışmalar sürüyor. Bölge esnafı Düzköy yolunun yeniden açılmasını isterken, işlerinin düştüğünü ve kapanma noktasına geldiklerini belirttiler.

Verilen Sözler Tutulsun

Düzköy yolu üzerinde bir araya gelen bölge esnafı yolun bir an önce açılması gerektiğini ifade ederek “Halkı Cezalandırmak Olmaz” serzenişinde bulundurlar.  Esnaf adına konuşan Ali Çakmak, “Burada bir düzenleme yaptılar ve mağduriyetler ortaya çıkarttılar. Yetkililerin buraya gelip yaptıkları düzenlemeyi bir izlemelerini öneriyoruz. Eskiden Akçaabat’a dönüş çift şerit idi, şimdi tek şeride indirdiler. Kavşakta her gün bir kaza meydana geliyor. Yaptılar ve gittiler. Ama ne yaptıkların sonucuna bakmadılar. Burada esnaflar var, işçi çalıştıran insanlar var. Ben 32 kişi çalıştırıyorum. Bu yapılan ile buradaki esnaf ve Düzköylüleri ve bu yolu kullananları cezalandırdılar. Düzköy Akçaabat’ın bel kemiğidir. Bu yapılan derhal düzeltilmelidir. Bize verilen sözler var. Ama herkes başka bir açıklama yapıyor. Burayı bu hale getiren tekrar Düzköy yolunu açmalıdır” dedi.

Açıklamalar sonrasında bir araya gelen esnaf  sessizce dağıldı.

yeni-proje-1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
21 Yorum
Haberler