Kalyoncu projelerini Anlattı

Kalyoncu projelerini Anlattı

Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) Akçaabat Belediye Başkan Adayı olan Osman Kalyoncu, Akçaabat ile ilgili düşündüğü projeleri bir toplantı ile tanıttı.

Cumhuriyet Halk Partisi’nden  (CHP) Akçaabat Belediye Başkan Adayı olan Osman Kalyoncu, Akçaabat ile ilgili düşündüğü projeleri bir toplantı ile tanıttı.

Akçaabat’ta görev yapan basın mensuplarının yer aldığı basın toplantısında,  Akçaabat’ta planladığı projeler hakkında bilgiler verdi. Başkan Adayı Kalyoncu “9 Aralık'tan beri ekibim ile sahadayım. Akçaabat değişime hazır, Akçaabat ne istediğini çok iyi biliyor. Sahada verilen sözlerin yerine getirilmediğini görüyoruz. Ben bu şehre hizmet etmeye geldim. Benim bu konuda tecrübem var.” Dedi.

Akçaabat Belediye yönetimini de eleştiren Osman Kayoncu “Cumhurbaşkanımızı kullanarak kimse seçim kazanmaya kalkmasın. Kendi yaptıklarıyla söylediklerinin yüzde kaçını yaptığını söylesin” dedi.

CHP Adayı Osman Kalyoncu’nun Akçaabat'la ilgili düşündüğü projeleri paylaştığı basın toplantısına,  CHP Akçaabat İlçe Başkanı Emre Şahin Köroğlu, Akçaabat Gazeteciler Cemiyet Başkanı İsmail Topal ve Akçaabat’ta görev yapan basın mensupları katıldı.

osman-kalyoncu3.jpg

osman-kalyoncu2.jpg

osman-kalyoncu.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Haberler