İyi Parti'den Sandalye Desteği

İyi Parti'den Sandalye Desteği

İYİ Parti Akçaabat İlçe Başkanlığı, Akçaabat'ta engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye desteğinde bulundu.

İYİ Parti Akçaabat İlçe Başkanlığı, Akçaabat'ta engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye desteğinde bulundu. 

İlçe Başkanı Mustafa Mısır,  engeli bulunan vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak ve sosyal hayata katılmalarını sağlamak amacıyla çalışmalarının devam edeceğini belirtti. 

Bir açıklama yapan İYİ Parti Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Mısır, "Ülkemizde engelli vatandaşlarımızın toplumla bütünleşme ve sosyalleşme ile ilgili yaşadığı birçok sorun var. Bizlere düşen görev ise her alanda ve her manada sorunları asgariye indirmek ve onların hayatlarını kolaylaştıracak şekilde maddi ya da manevi destekte bulunmaktır. Ülkemizde yaşanan işsizlik, geçim sıkıntısı gibi ekonomik zorluklar ortada. Bu ya da başka sebeplerle engeli bulunan vatandaşlarımız ve aileleri çoğu zaman ihtiyaç duyduğu medikal malzemelere ulaşamıyor, temin edemiyor. Bu vatandaşlarımızın yaşamış oldukları mağduriyetlere gönlümüz razı gelmiyor.  İYİ Parti Akçaabat İlçe Başkanlığı olarak bu kapsamda ihtiyacı olan ailelere tekerlekli sandalye desteğinde bulunduk. Engeli bulunan vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak ve sosyal hayata katılmalarını sağlamak amacıyla çalışmalarımız devam edecek. Bu konuda çok hassas davranıyoruz. Her birimiz birer engelli adayıyız. Bunun bilincindeyiz. Ve yaşamak istemeyeceğimiz sorun ya da mağduriyetleri hiç kimsenin yaşamaması adına gayret gösteriyoruz.
Bu kapsamda elimizden geldiğince yardıma muhtaç olan vatandaşımızın ve engeli bulunan bireylerimizin yardımına koşmaya çalışıyoruz. Ülkemizde de, şehrimizde de bazı kişi ya da kurumların engeli bulunan vatandaşlarımıza yardımcı olduğunu biliyoruz. Allah hepsinden razı olsun. Birlik ve beraberlik içerisinde olursak bütün engelleri aşarız. Bunun yanında  toplum olarak engelli bireylerimiz için vereceğimiz en önemli destek onlara normal insanlar oldukları hissini yaşatmaktır." ifadelerini kullandı. 

Tekerlekli sandalye desteği yapılan aileler de desteklerinden dolayı Başkan Mustafa Mısır nezdinde İYİ Parti Akçaabat İlçe Başkanlığı'na teşekkür etti.

yi-partiden-sandalye-destegi3.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler