İYİ Parti Basınla Bir Araya Geldi

İYİ Parti Basınla Bir Araya Geldi

İYİ Parti Basınla Bir Araya Geldi

 

İYİ Parti Akçaabat İlçe Başkanlığı tarafından Akçaabat Basını ile sohbet toplantısı düzenlendi. Sera Gölü Ay Işığı Lokantası’nda düzenlenen programa, İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, İl Başkanı Azmi Kuvvetli, İlçe Başkanı Mustafa Mısır, Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Aslan Güner ve Akçaabat Belediyesi Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Erol Gedikli, Akçaabat Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Başocak ve Akçaabat’ta görev yapan basın mensupları katıldı.

ÖRS “Mecliste Akçaabat’ın Sesi Oluyoruz”

Toplantıda konuşan Milletvekili Örs, fırsat buldukça Akçaabat’a geldiğini ve vatandaşların sorunlarını yerinde görerek çözüm için gerekli açıklamalarda bulunduğunu ve TBMM’de Akçaabat’ın sesi olduklarını dile getirdi. Milletvekili Hüseyin Örs “Akçaabat her yönüyle büyük bir ilçemiz. Hem turizm hem sportif hem de nüfusu ile Türkiye’nin önce gelen şehirlerinden birisi. Biz İyi parti olarak her fırsatta Akçaabat’ın sorunlarını dile getirmeye çalışıyoruz. Geçmişte, Akçaabat’ta sahilden geçirilmesi düşünülen yolu, Yıldızlı’ya yapılması düşünülen arıtma tesisini ve Akçaabat’ı ilgilendiren konuları TBMM’de sürekli gündeme getirdik. Adeta Akçaabat’ın mecliste sözcüsü olduk. Biz sürekli vatandaşımızla iç içeyiz. Genel Başkanımız Meral Akşener 20 Ocak 2020’den itibaren Türkiye’yi ilçe ilçe geziyor ve şehirlerimizi ziyaret ediyor. Gittiğimiz yerlerde vatandaşların sorunlarını sıkıntılarını belirleyerek TBMM’de önergeler ile gündeme getirmeye çalışıyoruz Ayrıca grup toplantılarımızda kurmuş olduğumuz milletin kürsüsü ile esnafımızın, çiftçimizin, vatandaşımızın direk sorunlarını anlatmasını sağlıyoruz.”

Sahada İYİ Parti’ye olan ilginin her geçen gün arttığını da ifade eden Milletvekili Örs “Ülkenin her yerinden partimize karşı olan ilgi her geçen gün arttığını görüyoruz. Her fırsatta Akçaabat’ta da vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Vatandaşlarımız memnuniyetini her gittiğimiz yerde dile getiriyor. Bu manada İyi Parti’nin Türkiye genelindeki yükselişi Akçaabat’ta da devam ediyor. Sahada gördüğüm şu ki Akçaabat’ta İyi Parti’nin yükselişi Türkiye ortalamasının üzerinde. Kamuoyu anketleri de gösteriyor ki oylarını artıran tek parti İyi Parti. Bölgemizdeki 7 ilde İyi Parti’den tek seçilen milletvekili benim. Ayrıca partimizde seçim bölgesinde aynı anda hem belediye başkanı olan hem de milletvekili olan 4 tane ilden birisi de Trabzon. İnşallah gelecek seçimlerde her ilden milletvekilimiz olur, Trabzon’dan da daha fazla milletvekili seçeriz” dedi.

iyi-parti-toplantisi.jpg

Yıllardır Düzköy Yolu Bitirilmedi.

Milletvekili Örs, Akçaabat Düzköy karayolunun yıllardır bitirilmediğini, Hıdırnebi yayla yolunun durumunun ise içler acısı durumda olduğunu belirterek “Akçaabat Düzköy karayolu yıllar bitirilemedi. Turizmin önde gelen yerlerinden Hıdırnebi yaylasına çıktım yolda adeta çile çektik. Vatandaşlarımız da bundan çok şikayetçi. Akçaabat’ın tarihi Ortamahalle’sinden geçirilen yol ve yapılan köprü bir ucube gibi duruyor. Akçaabat’ta yakışan bir altgeçit olmadı. Trabzon Akçaabat karayolu ise kanayan bir yara halinde duruyor. Özellikle hastane kavşağında bir düzenleme yapıldı. Buradaki düzenleme kalıcı bir düzenleme olmadığını görüyoruz. Bunun tek çözümün tozlu raflarda duran Çevre Yolu olduğunu herkes biliyor. Bu projenin bir an önce hayata geçirilmesi gerekiyor” dedi.

Kırsalda Sorunlar Farklı

İl Başkanı Azmi Kuvvetli ise yaptığı değerlendirmede, Akçaabat kırsalında farklı sorunlar ile karşılaştıklarını ifade ederek “Akçaabat kırsalındaki vatandaşları ziyaret ettiğimizde vatandaşların su ve elektrik abonelikleri ile ilgili ciddi sorunlar yaşadıklarını görüyoruz. Ciddi bir sorun olduğunu gördük. Bunu Büyükşehir meclis üyelerimiz ile birlikte gündeme getireceğiz” dedi.

Trabzon’da Güçlü AK Parti Var

Azmi Kuvvetli, Trabzon’da yapılan anketlerde AK Parti’nin hala en güçlü parti olduğu görüldüğünü de ifade ederek “Trabzon’da anket yapıldı ve hala AK parti birinci parti olarak gözüküyor. İyi Parti ikinci parti,  CHP ve MHP biraz daha aşağılarda gözüküyor. Biz sahadayız ve sorunları tespit ederek gerekli mercilere iletiyoruz. Ama biz çözüm noktasında değiliz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler