İş Adamından Sebat’a Destek

İş Adamından Sebat’a Destek

Akçaabatlı İş Adamı Ali Türen Öztürk’ten Sebat’a tam destek

 

 

TFF 3. Lig’de mücadele edecek olan Sebat Gençlikspor’da yeniden göreve seçilen Başkan Cemil Kalkışım ve Akçaabat Kaymakamı Yusuf Cankatar, Akçaabatlı iş adamı Ali Türen Öztürk’ü ziyaret etti. Ziyarette Öztürk’e adının yazılı olduğu Sebat forması hediye edildi.

Ziyaret ile ilgili açıklama yapan Kulüp Başkanı Cemil Kalkışım, Ali Türen Öztük’ün kulübe he zaman destek olduğunu ve Akçaabat’a örnek teşkil ettiğini belirtti. Kalkışım “Akçaabatlı iş adamımız Ali Türen Öztürk’e desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Her zaman desteğini hissettik. Kongremize de gelerek destek vereceğini ilan etmişti. Gereğini fazlasıyla yerine getiren Ali Türen Öztürk’e Akçaabat adına teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaret ile ilgili açıklama yapan iş adamı Öztürk “Bu şehir bizim bu takım bizim. Bu manada Akçaabat’ın önemli markası olarak takımına sahip çıkmak hepimizin görevi. Biz şirket olarak kulübümüze elimizden gelen desteği verdik ve vermeye devam edeceğiz. Bu şehrin havasını soluyan suyunu içen ekmeğini yiyen iş adamlarımızı ve sporseverleri kulübümüze destek vermeye davet ediyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler