İmamoğlu Coşkusu

İmamoğlu Coşkusu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Akçaabat'ta Halka Hitap Etti.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Karadeniz turunda Akçaabat’ta vatandaşlar ile buluştu.

Akçaabat Fatih Parkı’nda vatandaşlara hitap eden Ekrem İmamoğlu, "Akçaabat seninle gurur duyuyor" tezahüratları ile karşılandı.

İmamoğlu burada yaptığı konuşmada "hanımefendiler, sevgili gençler, beyefendiler bunu bana söylüyor ya, benim için dünyanın en büyük ödülü. İnsanın doğduğu yerdeki insanların, böyle bir sorumluluk alan, vazife alan bir insanla gurur duymaları en kıymetli şey, en büyük ödül. Allah, beni size mahcup etmesin. Rahmetli dedemin bazı gelenekleri, ritüelleri vardı. Örneğin bayram namazını Trabzon'da esnaflık yaptığı Pazarkapı Cami'nde kılardık. Ak Cami'ye de Ramazan ayında teravih namazını kılmak için gelirdi. O çocuklukta teravih namazına geldiğim ve bu camide namaz kılıp, çıkıp, dondurmacıyı bulup arada bir dondurma yemenin keyfini yaşayan Ekrem İmamoğlu, burada, Cevizli Köyü'nde Zanene'de doğacak, dünyanın en güzel ve en büyük şehrine Belediye Başkanı olacak. Tekrar gelecek, o Ak Cami'nin önünde hemşehrilerine, vatandaşlarına, komşularına konuşacak. Bu Allah'ın bir lütfu değil de ne?” şeklinde konuştu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olarak adaletli davrandıklarını dile getiren Başkan İmamoğlu “İstanbul'da adaleti temsil ediyoruz. Ben, görevimi yaparken; doğru yapmış olmam için, Trabzonlu ile Kastamonuluyu ayırmamam lazım, Trabzonlu ile Sivaslıyı ayırmamam lazım. Trabzonlu ile Diyarbakırlıyı ayırmamam lazım. Ki adil bir insan olabileyim. Öbür türlü Allah korusun ben görevimi sizlere layık olmak için yapıyorum, adaletli olmak için yapıyorum. Ve şehirlerde, ülkemizde insanlar buna dikkat etse, bu ülkenin her insanı geleceğe umutla bakar. Yaşadığı yeri, yurdu terk etmek istemez. Bu ülkede, 'bana insan muamelesi yapılmıyor, ama mültecilere yapılıyor' demez. Demelerinin yegane sebebi adil olunmaması. Bunu değiştireceğiz." Dedi.

İmamoğlu’nun otobüsünün üzerinde CHP İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu, Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Bak, milletvekilleri ve parti yöneticileri yer aldı.

ekrem-imamoglu-akcaabatta-2.jpgekrem-imamoglu-akcaabatta.jpgekrem-imamoglu-akcaabatta3.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum
Haberler