İmamlara Kurs

İmamlara Kurs

Akçaabat'ta doğru nefes alma, nazariyat, güzel konuşma ve okuma, Nota ile ezan ve ilahi okuma konularında eğitim veriliyor.

İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından "Bana Nota Öğret, Ben Şarkımı Söyleyeyim" projemiz kapsamında Akçaabat Müftülüğüne bağlı 17 imam ve müezzine; Doğru Nefes alma, Nazariyat, Güzel konuşma ve okuma, Nota ile Ezan ve ilahi okuma konularında eğitim veriliyor.

Kursun Eğitmenliklerini; Doğru Nefes Alma’ da Mehmet Kartal, İlahilerde Salih Kazancıoğlu, Nota İle Ezan Okuma’ da Özdemir Hafızoğlu yapıyor.

Akçaabat Kültür Sanat Müzik Derneği Binasında Yapılan Çalışmalar İle İlgili Hem Dernek Başkanı Hem de Kurs Eğitmeni Olan Salih Kazancıoğlu yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından "Bana Nota Öğret, Ben Şarkımı Söyleyeyim" projemizin eğitim süresi 3 haftasına girdi. Bizleri Trabzon Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğünden Müdür Yunus Karaman, Şube Müdürü İsmail bey ve Akçaabat Kaymakamlığı dernekler şefliğinden Ayhan bey ziyaretimize geldiler. Ziyarette İl Müdürü Yunus Karaman Derneğimiz Yöneticilerine ve katkı sunan dernek elemanlarına, Eğitimcilerimizden Salih Kazancıoğlu, Mehmet Kartal ve Özdemir Hafızoğlu’na teşekkür ettiler. Bu projenin Tüm Trabzon geneline yayarak Dernek tarafından da desteklenerek proje yapmamızı ve bu konuda yardımcı olacakları konusunda fikir birliğine varılarak, Trabzon Valiliğinde yapılacak olan toplantıda da gündeme getireceklerini dile getirdiler. Kendilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

Ramazan ayına kadar sürecek olan "Bana Nota Öğret, Ben Şarkımı Söyleyeyim" projenin sonunda katılımcılara katılım belgeleri verilecek.

akcaabat-imamlara-kurs.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler