Hotaman Güven Tazeledi

Hotaman Güven Tazeledi

Akçaabat Muhtarlar Derneği Başkanı Hotaman Güven Tazeledi

Akçaabat Muhtarlar Derneği Başkanı Hotaman Güven Tazeledi

Akçaabat’ta bulunan 2 muhtar derneğinin birleşmesinin ardından ilk kongre yapıldı. Akçaabat Muhtarlar Derneği adı altında birleşen muhtarların Akçaabat Erol Günaydın Konferans Salonu’nda gerçekleşen kongreye, AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, Akçaabat Kaymakamı Ramazan Kurtyemez, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Muhtarlar Daire Başkanı Ali Kemal Bektaş, STK Başkanları, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Genel kurulda konuşan AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, muhtarlara özen önem verdiklerini ifade ederek “Sizler bizim için çok değerlisiniz. Sürekli sizler ile irtibat halindeyiz. Bir telefon kadar yakın olduğumuzu siler de biliyorsunuz. Dertleriniz derdimiz, sıkıntılarınız sıkıntımızdır. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Burada önceki dönem dernek başkanımız Eyüp Gedikliye’de  çok teşekkür ediyorum. Akçaabat için güzel çalışmalara imza atılmıştı. Göreve devam eden Ömer Hotaman muhtarımıza da hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Yapacak olduğunuz çalışmalarda yine yanınızda olacağız. Hedefimiz Akçaabat’ta ne yapılabilir, Akçaabat halkı ne istiyor soruna karşılık vermektir. Bu manada Akçaabat’ın eksiklerini bir ekip çalışması ile birlikte giderebilmek için çalışacağız” dedi.

Tek liste ile gidilen genel kurulda başkanlığa yeniden Ömer Hotaman seçildi. Hotaman konuşmasında, herkese teşekkür ederek, Akçaabat için güzel çalışmalara imza atacaklarını ifade etti.

Akçaabat'ta faaliyet gösteren Türkiye Muhtarlar Derneği Akçaabat Şubesi, bir süre önce fesih edilerek tek çatı altında birleşme kararı alınmıştı.

akcaabat-muhtarlar-kongre-yapti.jpg

bahar-ayvazoglu-trabzon.jpg

mer-hotaman-akcaabat.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler